Oglądałam tydzień temu Batman Początek, więc jak mogłabym nie obejrzeć Mrocznego Rycerza ; )
Pewnie kolejny raz obejrzę ten świetny film. Tylko niestety reklamy i "genialne" tłumaczenie mogą zepsuć cały klimat.
Bo filmy trzeba oglądać z napisami, szczegolnie Batmana bo wtedy slychac jak fajnie charczy tym swoim glosikiem :D Ja pewnie tez obejrze po raz kolejny, nie odmowie sobie przyjemnosci ogladania na wiekszym ekranie niz to co mam w komputerze, nawet tlumaczenie mnie nie powstrzyma. a reklamy fakt, czynią zło. zawsze to godzina zmarnowana w czasie ogladania filmu. ale mozna pojsc po chipsy albo cos do picia ;d
ja go mogę obejrzec w kazdej chwili więc czynią zło ;)
czy naprawde wszystkim trzeba zalecać by uczyli sie poprawnej odmiany rzeczownikow?
tylko ciekawe z jakim dźwiękiem " lektorem " będzie...obym się nie rozczarował ! bo warto oglądnąć ;)
Jak ktoś w piątek nie da rady obejrzeć, to z tego co pamiętam w sobotę na TCM o 20:00 jest ;) Tydzień temu w piątek na TCM był Powrót batmana ^^
TCM ostatnio mnie zaskakuję filmami, które w rzeczywistości nie są tak stare. Chociażby "Troja" i ww "Mroczny Rycerz". Mogę również dodać , że te filmy stają się powoli klasykami (Batman-początek, Mroczny Rycerz i pewnie najnowsza część taka będzie, choć niedane mi było jeszcze obejrzeć)
TVN także stara się. Ostatnio pokazał serię Bourne'a, kiedy to w kinach schodziła bodajże ostatnia część. Tak samo jest teraz. Niedawno w kinach puszczany "Mroczny Rycerz powstaje", a teraz na TVN-ie dwie wcześniejsze części.
Cholera, oglądałem w listopadzie Mrocznego Rycerza, ale obejrzę i po raz kolejny :D Świetne kino, nie można przegapić. A potem Projekt : Monster, którego oglądałem miesiąc temu, ale też zobaczę drugi raz, bo to ZAYEBYSTY film!
Nom, czasami puszczają w miarę nowe filmy, a to dla tego kanału nowość. Zawsze puszczają takie z conajmniej 20 letnim stażem :P A są i ze 2 razy starsze :P