Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
2008
6,0 63 tys. ocen
6,0 10 1 63072
4,8 13 krytyków
Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka
powrót do forum filmu Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka

Mnie zastanawia jedno. O`Conel siedział za tym głazem, strzelał w te mumie i przyleciał samolot, który też zaczął walić w te mumie. I wtedy O`Connel krzyknał: "witajcie w XXI wieku"... a czy akcja nie toczy się przypadkiem po wojnie??????? a to raczej nie jest XXI wiek.......

ocenił(a) film na 6
amelciaaa

Wiesz, o procesorach 286 mowiło się, że to XXI-wieczna technologia. Wiec nie czepialbym sie tego... Swoja droga ani cesarz, ani jego terakotowa armia nie byli mumiami.

gadd

"Wiesz, o procesorach 286 mowiło się, że to XXI-wieczna technologia. Wiec nie czepialbym sie tego... Swoja droga ani cesarz, ani jego terakotowa armia nie byli mumiami."

Nie wiem, że się tak mówiło. Z prostej przyczyny. Nie interesują mnie procesory 98942348905948483. Po co się czepiasz jak nazwałam jakieś ludziki poruszające się na ekranie, chyba nie w tym tkwił mój problem. Chyba, że chcesz pokazać swoją wyższość nad tłumem (nade mną) co świadczy o wysokim poziomie Twoich kompleksów. Polecam psychologa.

Nie słyszałam, co dokładnie krzyknął, ale napis był długo na ekranie i na bank był tam XXI wiek, no chyba że kradliście film z internetu i nie mieliście napisów.............

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
amelciaaa

Prosta sprawa: czesto mowi sie o czyms nowoczesnym, ze wyprzedza swoj wiek. I dlatego w XX wieku mozna smialo powiedziec, ze cos jest XXI-wieczne. Stad nawet, jesli kolo krzyczal "Witajcie w XXI wieku" (co jest watpliwe), to wcale nie musi to byc blad.

amelciaaa

Niestety to co mówisz to nieprawda. O'Connel krzyknął: "Witajcie w XX wieku". Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

stadnikp

O'Connel krzyknął: "Witajcie w XV wieku", nawiązując tym samym do naszego zwycięstwa pod Grunwaldem.

ocenił(a) film na 6
amelciaaa

Zgadzam się z stadnikp. Moim zdaniem O'Conel krzyknął "witajcie w XX wieku", a nie w XXI.

JK_Patryk

Byłam parę godzin temu na tym filmie i wydaje mi się że krzyknął "witajcie w XX wieku".