Każdy może być karaluchem! Nikt nie jest bezpieczny! Potworne insekty przeprowadzają inwazję na miasto, a pomaga im przypadkowo nie kończący się mrok nocy. Jeśli zawsze zastanawialiście się jak zidentyfikować i pokonać Człowiekowatego karalucha, odpowiedź znajdziecie w tym właśnie dziele.
Przy okazji:
Ile karaluchów potrzeba, by wkręcić żarówkę?
Nie wiadomo - jak się zapali światło, wszystkie uciekają xD
Na wspólny seans zapraszamy już w poniedziałek 18.02 o 22, po emisji filmu "Dziki rój"
No niby paczę na film i wydaje mi się, że nie jest tak tragicznie... hyp! A może to dlatego, że dawno nie widziałem naprawdę dobrego filmu...? :O
Ach, mam dziś coś nieprecyzyjny dzień... Zuupeeeeełnie nie wiem czeeeeemu :D Chodziło mi o Mutanta II ( w domyśle), jedynki nie znam :)
I reklamy... Mam nadzieję, że do tego czasu zdołają poszerzyć tę rurę co było przed chwilą :) .
Ja mam pytanko. Nigdy nie miałem karaluchów w domu(mrówki faraona i mole się zdarzyły) . Czy one faktycznie tak sapią?
Dziś wyjątkowo tak, zadążyłam nawet na logo wytwórni :) ufff, 2,50 do przodu - ofc plus VAT
Karaczany wydają specyficzne dźwięki :) Ale nie określiłbym tego sapaniem. To coś pomiędzy odgłosami świerszcza a takim chrobotaniem. Ale jest to na tyle ciche że da się przy tym usnąć, nie jak przy świerszczach xD Miałem kiedyś trzy egzotyczne karaczany z zoo :D
Hm, pokażą go jakoś, czy tylko na koniec pozwolą nam na niego zerknąć parę razy? ; /
Taki offtopic :
http://pulstv.eu/tv-puls-wyda-wiecej-na-zakupy-filmow-i-seriali/
Oby ńie wydawał za dużo, bo jeszcze liczba gwiazdek będzie za wysoka, żeby się seansować co poniedziałek
Hah, Lidia, przecież widać że im się kasety kończą, bo co kilka tygodni to samo leci, to kupują nowe VHSy na bazarze :D A tam od razu "więcej wydzadzą", a kto to sprawdzi ;)
Valdi, apropo pytania o wkręcenie żarówki przez robale: W sumie nie wiem, ale wiem, ile blondynek potrzeba do jej wkręcenia. :)
Jednej!
A bo się będą kłóciły w którą stronę kręcić :D ...