PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30641}

My, dzieci z dworca Zoo

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
1981
7,3 48 tys. ocen
7,3 10 1 48409
6,0 7 krytyków
My, dzieci z dworca Zoo
powrót do forum filmu My, dzieci z dworca Zoo

Mam gorącą prośbę-jeśli ktoś może mi zdradzić skąd można wykombinowac kawałki z tego flimu, będe wdzięczna.Jedyna mp3, którą udało mi się zdobyć to "Heros" (chętnie się podzielę). Szczególnie zależy mi na "It's too lote" oraz na innych, które były prezentowane na koncercie D.Bowie w Berlinie. Poza tym zależy mi na kawałku, który był grany gdy Christine przyszła do dyskoteki, pierwszy raz po heroinie (co zauważył Detlef)-niestety nie znam tytułu. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Na mnie film zrobił duże wrażnie i zachęcił do przeczytania książki.Kilka scen naprawdę bardzo dobrych, ale przede wszystkim doceniłam muzykę D.Bowie, której wcześniej naprawdę niewiele słuchałam..

ocenił(a) film na 9
matylde

mała poprawka do mojej p/w wypowiedzi:pisząc o utworze "It's too lote" miałam na myśli kawałek pt."Station to station" D.Bovie(taki jest oryginalny tytuł piosenki, w której w refrenie Bovie śpiewa "it's too lote")

ocenił(a) film na 9
matylde

Oczywiście można je wykombinować z wrzuty.pl za pomocą magicznej strony zrzuta.pl.

Na koncercie również był grany utwór "Station to station", jeno pierwsza jego część, w klubie w tle leciała jego część końcowa. Ponadto w filmie użyto "Tvc15" i dość często "Warszawa". Wszystko powinno być na wrzucie, a zrzutą.pl można to łatwo zgrać.

ocenił(a) film na 9
Tedeward

A, no i jeszcze "V2 Schneider".

Jeżeli jednak nie uda Ci się znaleźć tych utworów, to ostatecznie mogę Ci je przesłać.

ocenił(a) film na 9
Tedeward

Dzięki wielkie za namiary.Na pewno zajrzę na wrzute.pl

matylde

Kiedyś zadałam tutaj identyczne pytanie i dobra dusza wysłała mi soundtrack mailem ;)

Ja się podzielę linkiem :) http://rapidshare.com/files/143558465/Dvid_Bwie_-_1981_-_Chrstiane_F.rar

ocenił(a) film na 8
KARO

karo a masz hasło do tego albumu ??????????????????????????????????????

ocenił(a) film na 9
martinn571

Jak mniemam hasło brzmi
amrao

ocenił(a) film na 9
KARO

przesyłam netowe usciski!!!!!!!!!!!!:))naprawde ogrooooooomne dzieki!

KARO

haslo bitte sehr !!
.................