PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30641}

My, dzieci z dworca Zoo

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
1981
7,3 49 tys. ocen
7,3 10 1 48505
6,0 9 krytyków
My, dzieci z dworca Zoo
powrót do forum filmu My, dzieci z dworca Zoo

Widząc krew albo narkomana wstrzykujacego sobie dawke odczuwam wstret, po obejrzeniu tego filmu nie moglem sie praktycznie ruszac, nie mialem sily w nogach ani rekach. I dzięki temu moje szanse na to ze kiedykolwiek wezme jakiegos draga zmniejszyly sie do 0

ocenił(a) film na 10
gringo89

mam te same wrazenia co ty, ale musze przyznac ze nie jest to film, ktory warto ogladac... niestety z powodu wlasnie tego filmu ludzie zamiast nie wchodzic w to robia zupelnie odwrotnie... ludzie ktorzy sa w osrodkach czesto przyznaja, ze ten film, ksiazka (i podobne ksiazki do tematu) oraz spotkania z bylymi narkomanami bardzej ich zachecaly... to bardzo przykre i tez nie moglam na poczatku w to uwierzyc... ale po prostu ten film pokazuje, ze da sie wyjsc z tego piekla, niestety nie kazdemu sie to udaje. Dlatego na pewno pod tym wzgledem jest lepsze requiem, bo pokazuje wszytskie sytuacje jak mozna skonczyc przez narkotyki, ktore nie raz sa gorsze od smierci...
film bardzo mi sie podobal, lubie takie niemieckie produkcje, ale chyba nie powinienen byc tak powszechny, albo pokazywany mlodym odbiorca... smutna prawda