Myśl jak facet

Think Like a Man
2012
6,7 39 tys. ocen
6,7 10 1 39078
Myśl jak facet
powrót do forum filmu Myśl jak facet

Już myślałem,że komedii bez wulgaryzmów już sie nie robi,a tu proszę miłe zaskoczenie.Właśnie tak można zrobić dobrą komedie poruszającą różne kwestie:sex,miłość,pieniądze bez wulgaryzmów.Na dodatek aktorzy świetnie dobrani.Myślę,że zarówno faceci jak i kobiety będą mieli na kim zawiesić oko.Przesympatyczna komedia na wieczór.Jeśli jeszcze do tego ktoś lubi specyfikę rozmowy i zachowania się afroamerykanów to będzie to dla nich filmowa uczta.

remik82

Meagan Good i Taraji P. Henson są sexowne :P

remik82

W dzisiejszych czasach niemożliwością jest sprawić, żeby facet zachowywał się w związku dokładnie tak jak chciałaby tego kobieta. Tak przynajmniej myślą cztery główne bohaterki, zanim nie odkryją cudownego poradnika Stevea Harveya. Zaczynają podążać za wskazówkami mistrza i wszystko układa się idealnie, aż do momentu, kiedy poradnik wpada w ręce ich mężczyzn.

Najbardziej zadziwiające jest to, że film, który opowiada o problemach kobiet z facetami i o tym jak je rozwiązywać robi większe wrażenie na facetach niż na kobietach. Może jest to spowodowane tym, że ukazuje on chyba w najbardziej prosty sposób, a zarazem zabawny sposób jak się z nami dogadać. I jeszcze jedna ważna rzecz – działa to w obie strony.
Wg mnie film warty zobaczenia.

remik82

faktycznie, film tak przyjemny, że nawet nie zauważyłam braku jakichkolwiek wulgaryzmów. Podzielam w/w opinie.
Pozdrawiam