PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689040}
6,7 2,5 tys. ocen
6,7 10 1 2506
My Little Pony: Equestria Girls
powrót do forum filmu My Little Pony: Equestria Girls

Od początku uważałem, że stworzenie filmu o przygodach kucyków (tyle, że odegrają w nim
ludzie) jest kiepskim pomysłem. Chociaż niektóre bronies i pegasisters podzielają sobie z tym
tematem i im się to podobają, a innym to nie. Kiedy w zeszłym roku ukazała się zza granicy (i w
Polsce) ten film zbierała czasem pozytywne, a czasem negatywne komentarze od fanów serialu
twierdząc, że jest albo świetna albo beznadziejna. Mimo, że ja wczoraj skończyłem oglądać
trzeci sezon poniaków, a czwartą zamierzam obejrzeć w wakacje z polskim dubbingiem
postanowiłem więc obejrzeć ten film i sprawdzić, jaki on jest. I... powoli już się od tego
przyzwyczaiłem. Jest świetny! Te ludzkie wersje znanych naszych ulubieńców nie prezentują się
aż tak tragicznie. Są wykonane bardzo dobrze i bardzo pomysłowo. A niektóre prezentują się
bardzo ładnie (głownie o ludzkie Mane 6, można tak powiedzieć). Oglądając ten film bawiłem
się rewelacyjnie i nie mogło zabraknąć tego, co było w serialu. Humoru, nauki, przyjaźni itd. I tak
ma być! A niektóre piosenki są świetne! Najlepsza wg mnie jest tytułowa: "Equestria Girls",
gdzie Mane 6 w cheerleader'skim stroju śpiewają w szkolnej stołówce! Krótko mówiąc:
Fantastyczny film! Już nie mogę doczekać się sequel'a osadzone w tym uniwersum, która ma
się ukazać jeszcze w tym roku i liczę, że będzie jeszcze świetny od poprzedniej!

I jeszcze jedno. W zeszłym roku stworzyłem na Paintcie obrazek przedstawiający obie animacje!
Pierwszym po lewej z tym właśnie filmem z Mane 6 na czele oraz drugim... chyba sami już
wiecie, co to, ale gwarantuje wam, że to co zobaczycie po prawej stronie popłaczecie się ze
śmiechu! Link znajdziecie poniżej. Polecam! ;)

http://zapodaj.net/2a714adecc09d.png.html

ocenił(a) film na 10
davis3

He he smiweszne a tak wogle tez tak mialem ze nie hcialem tego
ogladac myslalem ze to jakies gowno ale wkoncu tak sie nudzilem
ze nie mialem wyjscia i ogladnolem i sie okakazalo ze nie takie zle