PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689040}
6,7 2,5 tys. ocen
6,7 10 1 2506
My Little Pony: Equestria Girls
powrót do forum filmu My Little Pony: Equestria Girls

W Jesień

ocenił(a) film na 8

Będzie My Little pony Equestria Girl Rainbow Rock to będzie drugi film wiecie :D

ocenił(a) film na 10
PandaSylwia

Well duh :D Przecież w tym filmie nareszcie ukażą Vinyl ! ^.^

ocenił(a) film na 8
rewolwer12

Ciekawe czy tylko Viny (mój ulubiony jednorożec) .Ma pojawić się także Octivia http://news.everfree.net/files/2014/02/01a84052968411e3a03812b35d204c7b_8.jpg (Nie wiem czemu ale Husbro nie potrafi robić ładnych lalek ani dużych figurek MLP)

Mam nadzieję że Vinyl i inne kucyki tła dostaną dużą rolę w nowym filmie.
Chciałbym aby Nowacking dostałą rolę Vinyl https://www.youtube.com/watch?v=ylgjLcfdxlU

ocenił(a) film na 10
Kamtaro1994

Wow. Jeżeli lubisz rozmawiać o MLP to jak masz GG to chętnie bym z Tobą podyskutował :D.

ocenił(a) film na 8
PandaSylwia

Jestem ciekaw czy twilight sparkle znowu powróci do świata ludzi czy może w filmie pojawi się twilight sparkle ze świata ludzi. Najbardziej bym chciał aby to cała 6 kucyków wybrała się do świta ludzi a dla równowagi ludzkie wersie kucyków wybrały się do świata kucyków.( fluttershy jest najlepszym kucykiem)

PandaSylwia

Tak, wiemy! Ale jeszcze nie wiadomo, którego miesiąca ma się ten film pojawić na kanale Teletoon+.

ocenił(a) film na 8
davis3

W jesień tylko jest napisane

ocenił(a) film na 9
PandaSylwia

Dla mnie to fajnie,że będzie druga część MLP-Equestria Girls 2-Rainbow Rocks :)
Ale jedno co mnie trochę dobija jest to,że na YT widziałam dużo Spoilerów z drugiej części i mam nadzieję,że film będzie dłuższy od pierwszej części.Myślę tak, ponieważ tyle Spoilerów zdradza połowę filmu i jakby to powiedzieć jakby trwał 1h i 13 min jak w pierwszej części to byś my już połowę filmu widzieli przez tyle Spoilerów, poza tym widzieliśmy już dużo ich i podczas oglądania co kilka minut były by te momenty które widzieliśmy w Spoilerach i Zwiastunach.