6,4 4,5 tys. ocen
6,4 10 1 4508
6,7 23 krytyków
My Old Ass
powrót do forum filmu My Old Ass

...bez polskiego lektora i polskich napisów. O co tu chodzi?

browne_2

Też jestem ciekawa...

browne_2

Kurde,faktycznie,mam na liście ale tego nie zauważyłem :-(

browne_2

2025 rok a ludzie w Polsce nadal nie znaja jezyka angielskiego (czyli najbardziej popularnego i zarazem najprostszego w nauce jezyka na swiecie), niesamowite :)

ocenił(a) film na 7
miko1980

Niesamowite że jesteś trepem a język znam. Natomiast oglądam z pl napisami bo mam usługę wykupioną w pl

browne_2

no popatrz, ja Ciebie nigdzie nie zwyzywałem, a ty bez epitetów nie potrafisz, sam sobie laurkę ładną wystawiasz :)

ocenił(a) film na 7
miko1980

o ku*wa wielki lingwista i swiatowy czlowiek się znalazl, pochwal sie matce ze swoich osiągnięc xDDDDDDDDDDDDDD

Peter_Kurten

jesli dla ciebie amebo znajomosc jezyka angielskiego w 2025r zalicza sie do wielkich osiagniec lingwistycznych to pozostaje wspolczuc umyslowego analfabetyzmu xDDD

miko1980

no i proszę mamy epitety a co tam wyzej pisałeś? buahahahahhahahhahahhah co za obludny dwulicowy substytut człowieka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Peter_Kurten

o bosze tak mi strasznie wszystko jedno z tego powodu :******* XDDDDDD

miko1980

no i zgaszony jak pet jedną ripostą xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) film na 7
miko1980

nie jestem fanem tej waszej niskich lotów wymiany ciosów, tak niestety typowej dla forum filmwebu, ale w tym ma rację - sam wypominasz epitety i piszesz o laurkach jednej osobie, a tuż niżej drugiej wyjeżdżasz z epitetami. Podwójne standardy nie świadczą o tobie najlepiej. I tak, domyślam się, ze jest ci strasznie wszystko jedno z tego powodu.

tawindan

skoro słusznie zakładasz że jest mi z tego powodu wszystko jedno to po co ten komentarz?

ocenił(a) film na 7
miko1980

A widzisz, bo mogłem się mylić i może w tej pomyłce byś mnie uświadomił. A może ta ostentacyjna obojętność to była tylko twoja tarcza ochronna, wystawiona skutecznie przeciw ofensywie twojego oponenta, pod którą spokojniejsza uwaga kogoś innego (w tej roli ja) dałaby radę się przedostać. Nic mnie nie kosztowało spróbować oprócz odrobiny czasu, który akurat miałem.

tawindan

fair enough

miko1980

po drugie to ty wchodzisz tutaj i piszesz nie na temat chwalac sie wlasnie wielkim zyciowym swoim osiagnieciem znajomoscia jezyka angielskiego gdzie od lat 90tych naucza sie go od przedszkola ahahahhahahahahhah

Peter_Kurten

po pierwsze nigdzie sie nie chwaliłem znajomoscia jez. angielskiego a jedynie zdziwilem ze ktos moze nie znac i potrzebowac lektora

ALE dla ciebie czytanie ze zrozumieniem to spory kłopot co juz zdazylem wywnioskowac z innych twoich wypowiedzi xD

TYLKO czego oczekiwac od osoby ktora w swoim profilu sama deklaruje ze potrzebuje poł godziny sie zastanawiac nad inna ocena niz 1 albo 10 , wiec daje zerojedynkowe oceny (tym samym zawyzajac / zanizajac srednia ocen)

idz precz nołlajfie !! XDDD

miko1980

typowe zachowanie tutaj opierać swoje argumetum na przejrzeniu profilu i wyciagac na podstawie tego profilu psychologicznego oponenta, typowe dla malpy o IQ 60 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Peter_Kurten

nie ma nic złego w przegladaniu publicznie dostepnych profili, sam sobie wystawiles ANTY laurke główko kapuściana EOT :**

miko1980

ty juz w pierwszym poscie wpadleś jak sliwka w kompot bo zapomniales co pisales 3 miesiace wczesniej tutaj i wystawiles sobie laurke obludnego dwulicowego zacietrzewionego nie-czlowieka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EOT

ocenił(a) film na 7
Peter_Kurten

Ludzie, zakończcie tę gównoburzę, czy w necie wszyscy muszą się tak obrażać bez powodu?

ocenił(a) film na 7
miko1980

Ludzie, zakończcie tę gównoburzę, czy w necie wszyscy muszą się tak obrażać bez powodu?

ocenił(a) film na 6
browne_2

Eee już są napisy xd

ocenił(a) film na 7
siwulec83_3

Tak wiem. Dzięki. Mam do obejrzenia w kolejce :)

ocenił(a) film na 8
browne_2

Obecnie jest wersja z lektorem , ostatnio dodali :D

browne_2

Naucz się języka prostaczku, ja sam znam 38 języków.

ocenił(a) film na 7
choojniak

38 słów może znasz mizeroto. Nie jesteś prostaczkiem tylko choojniakiem jak sam się nazywasz. Matka dumna kmiocie

ocenił(a) film na 7
choojniak

ale są jeszcze przyczepione do jam ustnych czy może trzymasz je gdzieś w słoikach?