PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10047822}
6,4 3,9 tys. ocen
6,4 10 1 3902
6,8 29 krytyków
My Old Ass
powrót do forum filmu My Old Ass

...bez polskiego lektora i polskich napisów. O co tu chodzi?

browne_2

Też jestem ciekawa...

browne_2

Kurde,faktycznie,mam na liście ale tego nie zauważyłem :-(

browne_2

2025 rok a ludzie w Polsce nadal nie znaja jezyka angielskiego (czyli najbardziej popularnego i zarazem najprostszego w nauce jezyka na swiecie), niesamowite :)

ocenił(a) film na 7
miko1980

Niesamowite że jesteś trepem a język znam. Natomiast oglądam z pl napisami bo mam usługę wykupioną w pl

browne_2

no popatrz, ja Ciebie nigdzie nie zwyzywałem, a ty bez epitetów nie potrafisz, sam sobie laurkę ładną wystawiasz :)

ocenił(a) film na 7
miko1980

o ku*wa wielki lingwista i swiatowy czlowiek się znalazl, pochwal sie matce ze swoich osiągnięc xDDDDDDDDDDDDDD

Peter_Kurten

jesli dla ciebie amebo znajomosc jezyka angielskiego w 2025r zalicza sie do wielkich osiagniec lingwistycznych to pozostaje wspolczuc umyslowego analfabetyzmu xDDD

miko1980

no i proszę mamy epitety a co tam wyzej pisałeś? buahahahahhahahhahahhah co za obludny dwulicowy substytut człowieka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Peter_Kurten

o bosze tak mi strasznie wszystko jedno z tego powodu :******* XDDDDDD

miko1980

no i zgaszony jak pet jedną ripostą xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

miko1980

po drugie to ty wchodzisz tutaj i piszesz nie na temat chwalac sie wlasnie wielkim zyciowym swoim osiagnieciem znajomoscia jezyka angielskiego gdzie od lat 90tych naucza sie go od przedszkola ahahahhahahahahhah

Peter_Kurten

po pierwsze nigdzie sie nie chwaliłem znajomoscia jez. angielskiego a jedynie zdziwilem ze ktos moze nie znac i potrzebowac lektora

ALE dla ciebie czytanie ze zrozumieniem to spory kłopot co juz zdazylem wywnioskowac z innych twoich wypowiedzi xD

TYLKO czego oczekiwac od osoby ktora w swoim profilu sama deklaruje ze potrzebuje poł godziny sie zastanawiac nad inna ocena niz 1 albo 10 , wiec daje zerojedynkowe oceny (tym samym zawyzajac / zanizajac srednia ocen)

idz precz nołlajfie !! XDDD

miko1980

typowe zachowanie tutaj opierać swoje argumetum na przejrzeniu profilu i wyciagac na podstawie tego profilu psychologicznego oponenta, typowe dla malpy o IQ 60 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Peter_Kurten

nie ma nic złego w przegladaniu publicznie dostepnych profili, sam sobie wystawiles ANTY laurke główko kapuściana EOT :**

miko1980

ty juz w pierwszym poscie wpadleś jak sliwka w kompot bo zapomniales co pisales 3 miesiace wczesniej tutaj i wystawiles sobie laurke obludnego dwulicowego zacietrzewionego nie-czlowieka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EOT

ocenił(a) film na 7
Peter_Kurten

Ludzie, zakończcie tę gównoburzę, czy w necie wszyscy muszą się tak obrażać bez powodu?

ocenił(a) film na 7
miko1980

Ludzie, zakończcie tę gównoburzę, czy w necie wszyscy muszą się tak obrażać bez powodu?

ocenił(a) film na 6
browne_2

Eee już są napisy xd

ocenił(a) film na 7
siwulec83_3

Tak wiem. Dzięki. Mam do obejrzenia w kolejce :)

ocenił(a) film na 8
browne_2

Obecnie jest wersja z lektorem , ostatnio dodali :D

browne_2

Naucz się języka prostaczku, ja sam znam 38 języków.

ocenił(a) film na 7
choojniak

38 słów może znasz mizeroto. Nie jesteś prostaczkiem tylko choojniakiem jak sam się nazywasz. Matka dumna kmiocie