...bez polskiego lektora i polskich napisów. O co tu chodzi?
2025 rok a ludzie w Polsce nadal nie znaja jezyka angielskiego (czyli najbardziej popularnego i zarazem najprostszego w nauce jezyka na swiecie), niesamowite :)
Niesamowite że jesteś trepem a język znam. Natomiast oglądam z pl napisami bo mam usługę wykupioną w pl
no popatrz, ja Ciebie nigdzie nie zwyzywałem, a ty bez epitetów nie potrafisz, sam sobie laurkę ładną wystawiasz :)
o ku*wa wielki lingwista i swiatowy czlowiek się znalazl, pochwal sie matce ze swoich osiągnięc xDDDDDDDDDDDDDD
jesli dla ciebie amebo znajomosc jezyka angielskiego w 2025r zalicza sie do wielkich osiagniec lingwistycznych to pozostaje wspolczuc umyslowego analfabetyzmu xDDD
no i proszę mamy epitety a co tam wyzej pisałeś? buahahahahhahahhahahhah co za obludny dwulicowy substytut człowieka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no i zgaszony jak pet jedną ripostą xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
po drugie to ty wchodzisz tutaj i piszesz nie na temat chwalac sie wlasnie wielkim zyciowym swoim osiagnieciem znajomoscia jezyka angielskiego gdzie od lat 90tych naucza sie go od przedszkola ahahahhahahahahhah
po pierwsze nigdzie sie nie chwaliłem znajomoscia jez. angielskiego a jedynie zdziwilem ze ktos moze nie znac i potrzebowac lektora
ALE dla ciebie czytanie ze zrozumieniem to spory kłopot co juz zdazylem wywnioskowac z innych twoich wypowiedzi xD
TYLKO czego oczekiwac od osoby ktora w swoim profilu sama deklaruje ze potrzebuje poł godziny sie zastanawiac nad inna ocena niz 1 albo 10 , wiec daje zerojedynkowe oceny (tym samym zawyzajac / zanizajac srednia ocen)
idz precz nołlajfie !! XDDD
typowe zachowanie tutaj opierać swoje argumetum na przejrzeniu profilu i wyciagac na podstawie tego profilu psychologicznego oponenta, typowe dla malpy o IQ 60 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie ma nic złego w przegladaniu publicznie dostepnych profili, sam sobie wystawiles ANTY laurke główko kapuściana EOT :**
ty juz w pierwszym poscie wpadleś jak sliwka w kompot bo zapomniales co pisales 3 miesiace wczesniej tutaj i wystawiles sobie laurke obludnego dwulicowego zacietrzewionego nie-czlowieka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EOT
Ludzie, zakończcie tę gównoburzę, czy w necie wszyscy muszą się tak obrażać bez powodu?
Ludzie, zakończcie tę gównoburzę, czy w necie wszyscy muszą się tak obrażać bez powodu?