PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9819}

Nędzne psy

Straw Dogs
1971
7,4 9,1 tys. ocen
7,4 10 1 9051
6,9 34 krytyków
Nędzne psy
powrót do forum filmu Nędzne psy

KIEPSKI. I TO BARDZO

użytkownik usunięty

włączyłam, bo miałam ochotę na coś mądrego, ciekawego i 3mającego w napięciu... ten film jest nudny, ciągnący się w nieskończoność i to właściwie w kółko - po prostu na wskroś brytyjski.

wlacz sobie lepiej Klan lub Kiepskich, dobra?

tadek2x

1. brytyjskie filmy są dobre
2. nie wiem co uwazasz za dobre jesli to bylo kiepskie
3.wlacz sobie lepiej klan lub kiepskich,dobra?
pozdro

ocenił(a) film na 8
Anouk_4

Oj grucha, nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod powyższym, nie znasz się i tyle :P

ocenił(a) film na 9
tadek2x

Kiepscy to b.dobry serial.

ocenił(a) film na 10

sama jestes nudna i ciagniesz sie w nieskonczonosc:d wlacz se lepiej kla albo kiepskich(lol2)

ocenił(a) film na 10

widziałem liste twoich ulubionych filmow! juz wiem! ty po prostu nie gustujesz w dobrym kinie:d nie no, co kto lubi:d

Film jest naprawdę bardzo dobry, brutalny, nerwowy. Dobrze zostało ukazane to jak w każdym z nas można wyzwolić siłę, która pozwoli przetrwać, do czego tak naprawdę jesteśmy zdolni. Jeśli uważasz że film jest słaby idź ogladać dobranockę.

Ni z gruszki, ni z pietruszki - czyli opinia warzywa na temat - co jest ciekawe. Kapuściane laury!!!

Ze swojeje strony polecam klan albo kiepskich.

Zawsze to samo: ktos napisze, ze film TEJ OSOBIE nie podobał, i od razu wielka odezwa: "Klan se włoncz! Rambo bendźe w telewizji ić obejrz! Kiepskich oglondnij!" Za przeproszeniem, każdy ogląda to, co mu się podoba, a Wam buraki nic do tego! Jeżeli będę chciał obejrzeć Rambo, to obejrzę Rambo i powiem, że to dobry film, jeżeli mi się spodoba. Jeżeli mi się nie spodoba, to powiem, ze byl kiepski. I zastanówcie się nad tym, co piszecie, młodzi uzurpatorzy!!! Każdy ma prawo do swojego zdania. I tyle.

ocenił(a) film na 3
Uto

mnie też ten film się w ogóle nie podobał... strasznie irytujący...

ocenił(a) film na 9
sylwusi

irytujący i goopi, bo go nie skumałaś

ocenił(a) film na 3
child_of_bodom

ja filmy rozumiem, a nie "kumam" drogi chłopcze:) kazdy ma prawo do własnego zdania, jezeli Ciebie zdanie innych ludzi nie interesuje to po ch....olere wchodzisz na forum i czytasz czyjes opinie?...

ocenił(a) film na 9

zwalilas dzis gruche?

użytkownik usunięty
schiz

:-)

użytkownik usunięty

dżizes, nie pamiętam nawet tego filmu nad którym tak się spuszczacie :-) a mój komentarz pochodzi sprzed jakichś 6 lat... od tego czasu zdążyłam pójść na studia, skończyć je, wyjść za mąż i założyć firmę. ale filmu za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. swoją droga, jak mogłam napisać, że typowo brytyjskie filmy są nudne?! typowo brytyjski to może być humor (skądinąd przedni). muszę wrócić do tych psów :-D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

"film obejrzalem z obowiazku krytyka f.
streep-1 klasa. dlatego 2 zamiast 1."
to jest skopiowana wypowiedź schiza. Prawda że śmieszna :) Ten baran uważa się za krytyka :)