włączyłam, bo miałam ochotę na coś mądrego, ciekawego i 3mającego w napięciu... ten film jest nudny, ciągnący się w nieskończoność i to właściwie w kółko - po prostu na wskroś brytyjski.
1. brytyjskie filmy są dobre
2. nie wiem co uwazasz za dobre jesli to bylo kiepskie
3.wlacz sobie lepiej klan lub kiepskich,dobra?
pozdro
Oj grucha, nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod powyższym, nie znasz się i tyle :P
sama jestes nudna i ciagniesz sie w nieskonczonosc:d wlacz se lepiej kla albo kiepskich(lol2)
widziałem liste twoich ulubionych filmow! juz wiem! ty po prostu nie gustujesz w dobrym kinie:d nie no, co kto lubi:d
Film jest naprawdę bardzo dobry, brutalny, nerwowy. Dobrze zostało ukazane to jak w każdym z nas można wyzwolić siłę, która pozwoli przetrwać, do czego tak naprawdę jesteśmy zdolni. Jeśli uważasz że film jest słaby idź ogladać dobranockę.
Ni z gruszki, ni z pietruszki - czyli opinia warzywa na temat - co jest ciekawe. Kapuściane laury!!!
Zawsze to samo: ktos napisze, ze film TEJ OSOBIE nie podobał, i od razu wielka odezwa: "Klan se włoncz! Rambo bendźe w telewizji ić obejrz! Kiepskich oglondnij!" Za przeproszeniem, każdy ogląda to, co mu się podoba, a Wam buraki nic do tego! Jeżeli będę chciał obejrzeć Rambo, to obejrzę Rambo i powiem, że to dobry film, jeżeli mi się spodoba. Jeżeli mi się nie spodoba, to powiem, ze byl kiepski. I zastanówcie się nad tym, co piszecie, młodzi uzurpatorzy!!! Każdy ma prawo do swojego zdania. I tyle.
ja filmy rozumiem, a nie "kumam" drogi chłopcze:) kazdy ma prawo do własnego zdania, jezeli Ciebie zdanie innych ludzi nie interesuje to po ch....olere wchodzisz na forum i czytasz czyjes opinie?...
dżizes, nie pamiętam nawet tego filmu nad którym tak się spuszczacie :-) a mój komentarz pochodzi sprzed jakichś 6 lat... od tego czasu zdążyłam pójść na studia, skończyć je, wyjść za mąż i założyć firmę. ale filmu za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. swoją droga, jak mogłam napisać, że typowo brytyjskie filmy są nudne?! typowo brytyjski to może być humor (skądinąd przedni). muszę wrócić do tych psów :-D