PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375640}

Na pewno, być może

Definitely, Maybe
2008
6,9 69 tys. ocen
6,9 10 1 69437
6,3 19 krytyków
Na pewno, być może
powrót do forum filmu Na pewno, być może

10/10 film bardzo mi sie podobal co tu duzo mowic:)

marcin_wojcik

bardzo dobry film:D oby jak najwięcej takich filmów 10/10

ocenił(a) film na 5
rafafa

wasza argumentacja jest zatrważająco przekonująca ;] Wg mnie film ten jest OK, dobrze zagrane role choć fabuła i bieg wydarzeń czasem mi nie pasowały i były naciągane, przynudzające...

ocenił(a) film na 4
lacki2000

niestety przez taki duet jak wy oceny na filmwbie to kompletne nieporozumienie. Pomyślcie trochę dzieci 10/10? bo bardzo mi się podobał? HALO proponuje wtedy 8/10(bardzo dobry) lub 7/10(dobry). 10/10 to oznacza ARCYDZIEłO czyli coś wyjątkowego wielkiego, film doskonały, scenariusz, aktorstwo, zdjęcia, montaż WSZYSTKO na najwyższym poziomie.

Oby mniej takich neandertalczyków jak wy, to oczywiście niemożliwe, wasze rozmnażanie nie ustąpi.

GhostFace

Każdy ma prawo do własnej oceny... Nie jestem krytykiem filmowym i nie muszę znać się doskonale na filmach, więc oceniam zgodnie z tym, czy mi się podoba, czy też nie. Stwierdzenie "dzieci" heh bardzo mi się podoba, ponieważ już od dawna dzieckiem nie jestem, a bardzo chętnie wróciłbym do tych czasów.
Pozdrawiam;)

rafafa

Jeśli nie jesteś dzieckiem wiekowo to tym większy wstyd. Młody wiek trochę by cię usprawiedliwił. Sam napisałeś, że oceniasz film jako "bardzo dobry" a to oznacza 8/10. Między badzo dobry a arcydzieło jest spora różnica. Jeśli jej nie dostrzegasz to sam sobie wystawiasz cenzurkę.

GhostFace

Cały czas to powtarzam, że przez sporą rzeszę małolatów oceny na FilmWEB nie mają większego sensu.
Nie wszyscy czytają ze zrozumieniem i nie rozumieją słowa arcydzieło. Widocznie w szkołach nie uczą już wszystkiego a rodzice mają coraz mniej czasu.

ocenił(a) film na 3
marcin_wojcik

Słabo mi się robi, kiedy widzę,że taka miernota, jaką jest ten film, dostaje od ludzi 10/10 i jest uznawana za arcydzieło. rzeczywiście, strasznie głośno zrobiło się o tym filmie,czekać tylko kiedy odbierze "ojcu chrzestnemu" pierwszą pozycję w rankingu filmwebu! ludzie, zastanówcie się ze trzy razy zanim ocenicie jakiś film!!! wasze oceny często wprowadzają mnie w błąd, bo oglądam film, który został wysoko oceniony, mimo że w ogóle na to nie zasługiwał...

ocenił(a) film na 3
eliza_dz

Zgadzam sie, wogóle mnie nie wciagnoł ten film, flaki z olejem, nie byłem wstanie obejrzec go do konca, bo po prostu zasypiałem, moze mi ktos powiedziec co w tym filmie jest takiego fajnego?? bo sadzac po ocenach ktos przeciwienstwie do mnie doszczegł głembszy sens owego filmu