Jak dla mnie bardzo fajny film:) sympatyczny, przyjemny z mala dawka humoru:) czyz nie o to chodzi w komedii romantycznej?!
oj tak, tak bardzo mi sie podobał :)
takie filmy są idealne na poprawę humoru, czego dzis potrzebowałam ;)
nie wiem czy ktos zauważył, ale ja tak, że aktorka grająca April (Ilsa Fisher, o ile sie nie mylę) ma taką naturalną swodobę i grację, które świetnie wypadają na ekranie. co prawda widziałam ją dopiero w dwóch filmach (drugi to "Polowanie na druchny"), ale juz zdążyłam to zauważyć i chyba się nie mylę. myślę, że jest bardzo dobrą aktorką i mam nadzieję zobaczyć ją jeszcze w wielu filmach.
świetna była także Abigail - jest wrecz niepokojąco naturalna, gra tak swobodnie, że brak mi słów podziwu, zwłaszcza biorac pod uwagę jej wiek. mam nadzieję, że talent jaki posiada pozwoli jej zrobic karierę, a dość pospolita uroda nie bedzie odtrącała, bo dziewczyna naprawdę świetnie gra!
Ryan jak zwykle czarujący. nie wiem co ona ma takiego w sobie, ale swietnie na tym wychodzi. zagrał bardzo dobrze.
podsumowując: 8/10 ;)
Macie rację :) Zdecydowanie poprawiacz humoru ! :) Film na cięzkie chwile- wsapniale się sprawdza :) moja ocena: również 8/10 :)