PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375640}

Na pewno, być może

Definitely, Maybe
2008
6,9 69 tys. ocen
6,9 10 1 69437
6,3 19 krytyków
Na pewno, być może
powrót do forum filmu Na pewno, być może

Polecam!

ocenił(a) film na 10

Dobrze wchodził a końcówka bardzo pierwsza klasa ;)

ocenił(a) film na 9
wikingss_2

swietny,az mi sie humor poprawil:)
ciesze sie ze,Reynolds zagral taka role...wyszlo mu bardzo dobrze,ogolnie bardzo pozytywnie :)

ocenił(a) film na 9
avast3

Też polecam!!! Trafiłam na niego zupełnie przypadkiem...i proszę PEREŁKA!!! Już dawno nie widziałam dobrej amerykańskiej opowieści o miłości gdzie jest początek, rozwinięcie i zakończenie historii, a przy okazji wszystko nie dzieje się w ciągu jednego dnia, a na dodatek od początku wiadomo,że ten co na początku był zły okaże się księciem z bajki.
Naprawdę polecam...chociaż jak większość takich Perełek bez uprzedniego wczytywania się w opis filmu. Historia wciąga,jest niebanalna(nie za bardzo banalna) dobrze zagrany, ładni ludzie, fajne ubrania, niezłe teksty-zwłaszcza o polityce i politykach, i całkiem dobra muzyka:D

ocenił(a) film na 6
Focussia

Sam film troszkę mnie nudził, ale bardzo podobała mi się końcówka, zupełnie inna niż się można było spodziewać :-)

ocenił(a) film na 8
wikingss_2

Racja, końcówka nie była w żadnym wypadku przewidywalna, bardzo fajne zakończenie. Ogólnie, film przyjemny, czasem lubię i takie obejrzeć. :)

ocenił(a) film na 8
SuperDean

tylko czemu ja ją przewidziałem ? XD 8/10

ocenił(a) film na 8
DarkBartek

Bo Bartki to fajne chłopaki, i jak widać, czasami jasnowidzowie. ;D

ocenił(a) film na 8
SuperDean

hehehehe pewnie tak ;)

użytkownik usunięty
wikingss_2

zgadzam sie film bardzo dobry , koncowka takze super.od poczatku chcialem zeby byl z april.

ocenił(a) film na 7

Ja również, i jak się okazało która z kobiet jest mamą Mayi (? nie wiem jak odmienic:P) byłam rozczarowana, a tu takie fajne zakończenie :P Polecam!!!