PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577622}

Na skraju jutra

Edge of Tomorrow
2014
7,4 182 tys. ocen
7,4 10 1 182337
7,0 55 krytyków
Na skraju jutra
powrót do forum filmu Na skraju jutra
ocenił(a) film na 8
dannyboi

chyba nie nie pasowałby do tego filmu, War Z też nie było w jego typie, film ratowały efekty, Podziemny krąg, Siedem lat w Tybecie - w takich filmach się sprawdza

ocenił(a) film na 10
amp_litude

Zgadzam się, kompletnie by tu nie pasował

ocenił(a) film na 8
KaczorS93

tak sobie przewijam w głowie listę aktorów i jakoś nikt inny mi nie pasujedo tej roli, krajobraz podobny do tego z Elizjum, więc Damon od bidy mógłby być, ale generalnie aktorów dobrali idealnie do ról

ocenił(a) film na 10
amp_litude

właśnie też pomyślałem o Damon'ie :) ewentualnie Mark Wahlberg i chyba już nikt inny.. ale nie ma co wymyślać, Cruise zagrał idealnie :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
PLFallenAngel

Niedokladnie

ocenił(a) film na 9
PLFallenAngel

Eee, ten wszech miar nie za wysokich lotów film był jednym z niewielu od lat AAA "summer-movies" które nie były kompletnie głupie i bazujące na odgrzewanym kilka razy pomyśle. Ponadto skąd hejt na Cruise'a? Że niby źle gra? Nigga please.

ocenił(a) film na 6
ghael

Źle mnie zrozumiałeś ,nie zarzucam, że Mapother IV źle zagrał,po prostu wkurzyły mnie posty jakoby był niezastąpiony w tym dziele.Jeśli chodzi o to,że film był jednym z niewielu,które nie były kompletnie głupie,to akurat mnie nie interesuje,jeśli nie potrafią nagrać lepszych to niech dadzą sobie spokój.Moja ocena i tak jest wyśrubowana w górę.Pzdr

ocenił(a) film na 8
KaczorS93

Dokladnie