PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577622}

Na skraju jutra

Edge of Tomorrow
2014
7,4 182 tys. ocen
7,4 10 1 182337
7,0 55 krytyków
Na skraju jutra
powrót do forum filmu Na skraju jutra

Film nawet może być, sprawna Hollywoodzka produkcja. Tak na przyjście do kina, popcorn, cola, oglądamy i idziemy do domu. Tego oczekujemy i dostajemy. Można się zabawić oglądając, odprężyć, ale nie oczekujmy niczego więcej.
Te "nieco Matrixa" to te maszynki podobne do tych z Matrixa, co chciały zniszczyć/zabić bohaterów filmu, bo poza tym żadne podobieństwo.
Czyli: dużo strzelaniny, fajne efekty, scenariusz nieco przekombinowany, dużo podobieństw do innych filmów, średnio oryginalny scenariusz, ale widz może się dobrze bawić, ale jak wspomniałem wcześniej tak tylko na raz...
--
Zaczynam tutaj oceniać i opisywać filmy - zapraszam wkrótce na inne moje oceny/opisy

ocenił(a) film na 7
droocik

Jak wyżej sprawna (wg mnie dobra+) Hollywoodzka produkcja. Tylko to zakończenie w sumie ok ale wolałbym wersje, że główny bohater pokazuje te zawleczki potworowi itd. a po tym wydarzeniu (bez wskrzeszania) ogłoszone zostaje zwycięstwo

droocik

Co za wydarzenie! Już się nie możemy doczekać twoich kolejnych "ocen/opisów"... ;-)))

droocik

Czytasz w moich myślach :) dokładnie te same 3 filmy kojarzyły się oglądając tę produkcję. Chciałem nawet założyć osobny temat, ale w tej sytuacji podłączam się tutaj. W tym filmie nic mnie nie zaskoczyło, brak napięcia, po prostu lprzeciętny, można zobaczyć i zaraz zapomnieć. Dla mnie zaledwie 5/10.

ocenił(a) film na 7
droocik

ja tu jeszcze widzę szczyptę "Kodu Nieśmiertelności" ;)