Film jest naprawde spoko, znana obsada i dobre wykonanie.
Ale coś w tym filmie mi nie odpowiada.
Po zwiastunie spodziewałem się czegoś znacznie lepszego.
Lubie filmy tego gatunku, ale ten wydaje mi się być jednym z najgorszych.
Fabuła nie orginalna, widziana wiele razy w innych filmach.
"Kod Niesmiertelności" + jakikolwiek film o kosmitach.
Dlatego tylko 6/10
Motyw debilu nie fabuła, chyba chodziłeś do szkoły więc powinieneś wiedzieć czym się różni fabuła od motywu. Fabuła orginalna bo książka na podztawie której powstał film została napisana w 2004 roku więc przed tym rokiem nie było chyba wiele dobrych filmów które "promują" wielokrotne cofanie się w czasie.
Pozdrawiam.
Jestem polakiem który nigdy nie chodził do polskiej szkoły... mieszkam 11 lat we Włoszech i chodziłem tylko tam.
Z tego własnie powodu, obrażanie kogoś od debili, nie znająć tej osoby, jest bardzo głupie.
Przepraszam za błąd, ale ucząć się polskiego tylko w domu, cieżko jest nie popełniać błędów.
Pozdrawiam
To ja też będę musiał się wytłumaczyć z tego że cię obraziłem bo miałem wczoraj zły dzień, a po 2 myślałem że jesteś "gimbusem" który uważa że ten film jest tandetną kopią "Kodu" itp.
Ahh nie wiesz jak Ci zazdroszczę pobytu we Włoszech :)
Pozdrawiam.
Po pierwsze, język polski to jeden z najtrudniejszych języków świata. Po drugie sami polacy mają problemy z jego gramatyką itp, natomiast ty piszesz o wiele lepiej niż WIELU polskich internautów. Więc wielki szacunek za to że ucząc się tylko w domu doszedłeś do takiego poziomu.
Pozdrawiam.