Najgorszy film jaki widziałem w swoim życiu. To jest dramat nie komedia.
ile ci płacą za trollowanie tego filmu i podszywanie się pod inne profile?
Bo retboor to oczywiście podszycie się pod profil rotbeen, więc nie wiem jak taki "ktoś" jak ty czyli hejter z zawodu zabiera głos na tym forum
Oczywiście kasa nie śmierdzi, ale mnie brzydziłoby obrażanie innych i deprecjonowanie innych za pieniądze
No ale są normalni ludzie i są gnidy do wynajęcia... taki świat
oszust, który nabił temu filmowi 17 000 dyszek, co stanowi pona połowę ocen pisze, ze kasa nie śmierdzi. Tobie oczywiście nie śmierdzi skoro tak się napracowałeś.
Przy lajkowaniu tematów też się napracowałeś...no tak, ale kasa nie śmierdzi.
Piszesz, że obrażanie innych by cię brzydziło, ale obrażasz inteligencję filmwebowiczów.
No ale są normalni ludzie i są gnidy do wynajęcia... taki świat
Nie wiem jak jeden człowiek mógłby nabić 17000 dyszek, jak masz dowody to pokaż, a jak nie to milcz
Po prostu ludzie nie są głupi i widząc twoje trollowanie czy podszywanie się pod cudze profile - w tym podszywasz się pod rotbeena - dawali dychy, i bardzo dobrze, bo to dobry film, a hejterów i trolli trzeba eliminować
Piotrek, nie obrażaj inteligencji filmwebowiczów
i nie mów o sobie w liczbie mnogiej
Ile ci zapłacili za założenie tego fejkowego profilu, postawienie "jedynki" bez obejrzenia i założenie obraźliwego tematu???
Opłacało się?
Nie czujesz obrzydzenia patrząc w lustro?
Ja bym się czuł jak ostatnia gnida, gdybym zarabiał na życie obrażając i trollując innych
Powyżej każdy może zobaczyć na własne oczy jak wygląda trolling na Filmwebie -
a - koleś zakłada profil Blazej_Zabicki,
b - stawia "jedynkę filmowi, którego nie widział
c - zakłada nowy temat typu "chciałem wyjść z kina", chociaż temat założył, jak filmu już w kinie nie było
d - i udaje "uczciwego" użytkownika, chociaż po całej akcji na filmwebie po trollu blazeju ani widu, ani słychu...
To co opisałem powyżej to jego JEDYNA działalność na tym portalu.
I co najgorsze na tym forum większość negatywnych opinii i komentarzy są autorstwa takich właśnie trolli, takich właśnie "Blazejów_Zabickich czy rotboorow - to ten profil, który napisał komenta powyżej, który podszywa się pod konto rotbeen...
Zastanawia mnie kto zorganizował tę hejterska akcję, komu zależało na zdyskredytowaniu tego filmu?
Przecież film jest spoko, nikogo nie atakuje, jedynie obecna władza może czuć, że to film trochę o nich, bo niektóre sceny z filmu to jak wzięte z serwisów informacyjnych
jak obstawiacie? Kto za tym stoi - trolle partyjne, czy hejter, który ma jakąś fobię na punkcie scenarzysty tego filmu?