Ojaciepapieżę, co ten Czaja odwala tu w komentarzach. xD Gratuluję jednak sprytnego przełączania się między trollkontami.
Czaja aktualnie odkuwa się po tym jak jego ocena scenarzysty spadła po tym jak masochista przy okazji recenzji filmu zwrócił uwagę na jego oszustwa.
Czaja zakłada dziesiątki kont, aby podbić sobie ocenę i jego samoocena rośnie z dnia na dzień. Ciekawe, czy ma zamiar dobić z tą oceną do takiej jaką miał wcześniej przed recenzją filmu :)
Jakie oszustwa? To raczej masochista jawnie i chamsko oszukiwał, bo pokazał normalne profile, które mają mnóstwo ocenionych filmów jako te niby "nieuczciwe", a dziwnym trafem "zapomniał" o fejkach co przez 5 lat 1 film oceniły - przypadkiem ten, dały mu 1 i dodały negatywny post
- jest ich tu pełno, jakiś blażej_zabicki czy herbowa etc plus założyciel tematu niejaki ArtificialCyst, który przez 7 lat 82 filmy ocenił...
te fejki ci nie przeszkadzają?
Nie zauważyłeś ich? Dziwne, bo wystarczy wejść na forum
A wskaż mi jakikolwiek profil, który ocenił ten film pozytywnie i ocenił 5 czy 10 filmów? Czekam! Podaj JEDEN
W ogóle twoje konto też jest dziwne, bo jesteś tu pod kilkoma negatywnymi komentarzami i w kółko nawijasz o scenarzyście - masz z nim jakiś problem? Kompleks?
Bo to raczej niespotykane
Więc może panowie to wy manipulujecie tutaj ocenami zaniżając ocenę tego filmu? Bo postawiliście jedynki, co uważam za typowy trolling, b na 1 en film na pewno nie zasługuje
Człowieku, mam legitne konto tutaj od 7 lat. Mam gdzieś ocenianie filmów po prostu, i ogółem wybitnie dużo kina nie konsumuję. Ale beka z ciebie jest nie do pobicia. Ty Czaja wciąż wchodzisz na Filmweba fake kontami i w takim sam sposób prujesz się, że to ci negatywnie oceniający mają trollkonta i jest jakiś spisek przeciwko tobie. xD Jezu, nakręciłeś słaby film, no przeżyj to, nie masz żadnego tajemnego wroga. To moje konto powinno chyba nawet wyświetlać moje legitne imię i nazwisko, jak się postarasz to mnie znajdziesz w internecie - choćby prowadzę pewną znaną grupę na fejsie. xD
Jedyny, kto tu wygląda na trolla i kogoś kto przełącza się między swoimi multikontami to raczej ty - przez 7 lat oceniłeś raptem 82 filmy, a temu dałeś 1, od tego czasu byłeś na tym portalu raptem kilka razy...
hm, dziwne, do tego chyba sam sobie odpowiedziałeś jako popup, bo ten profil jakoś też się tutaj specjalnie na filmwebie nie udziela, za to na tym forum bardzo
A wskaż mi jakikolwiek profil, który ocenił ten film pozytywnie i ocenił 5 czy 10 filmów? Czekam! Podaj JEDEN
Bo jak zauważyłem wszyscy, którzy tu piszą pozytywnie to użytkownicy filmebu od wielu lat z wieloma ocenionymi filmami, czego o tobie powiedzieć nie można, więc hipokryto, nie kompromituj się
K****mać, Czaja, myślisz, że nie mam co robić, tylko hejtować jakiegoś podrzędnego reżysera z trollkont? Poza tym co ty tu robisz komentując mój post sprzed 2 lat? XD Film jest słaby, deal with it.
Nie wmówisz mi, że trudno ocenić botem wiele filmów na filmwebie, by konto udawało prawdziwe.
I nie wmówisz mi, że muszę mieć tysiąc czy inny chu* ocen na Filmwebie by moje konto było legitne, na pewno jest bardziej legitne niż te wszystkie konta hiperpozytywnie oceniające zwyczajnie słaby film. Mało oglądam filmów i mało ich oceniam, po prostu.
Wiem jakie zażenowanie czujesz. Ten jahiiito pisze o wszystkim, tylko nie o tym dlaczego on uważa że ten paździerz jest warty jakiejkolwiek obrony. Do mnie nawet napisał że Spider Man Uniwersum jest słaby, a broni tego czegoś... No brak słów. Jak chciałem żeby uzasadnił te decyzje to przestał odpisywać...
I co Czaja, to trollkonto ("jahiiito") już do śmieci wyrzuciłeś i nie odpowiadasz? XD Znajdź w Excelku maila i hasło, zaloguj się i mi odpowiedz plox.
Ps. To moje rzekome trollkonto dostało powiadomienie o nowym komentarzu pod wątkiem i zwyczajnie mnie ciekawi, czemu przestałeś odpisywać, przecież miałeś taką solidną sprawę. xD
Pan Piotr ma tak zawyżoną ocenę scenarzysty, że scenariusz do tego filmu jest lepszy niż scenariusz Django Tarantino