PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

Czy to nie jest zaburzenie psychiczne Piotra Czaji ze tyle lat po filmie ciagle czuwa nad ocena tego gniota?
Gdy ktokolwiek doda coś nwgatywnego to z kilkudziesieciu kąt wyśle jakieś farmazony złożone z setek linijek niczym spamer :D
No czekam jak wyzwiesz Piotrze moje konto od botów ! Mimo że jest połączone z FB i ma historie na kilka lat gdzie w miarę regularnie dodaje oceny - większość oceniłem odrazu po założeniu konta ale to wiadomo dlaczego

vitusiek

wygląda na to, że nadal jest ten sam problem, ale admin nic z tym nie robi

antypit

ten człowiek nadal ciągnie tą farsę

olagura

ale bez sensu zawyżył ocenę

protip07

oceny tracą wiarygodność

Orlagura

niestety

antypit

ano niestety

antypit

myślę, że admin przede wszystkim powinien usunąć twoje fejki usunąć i twoje jedynki z nich stawiane

Bekomac

Piotrek, to ty zawyżasz sobie nieuczciwie oceny

Orlagura

widać to zawyżanie jak na dłoni

Orlagura

to jest nieuczciwe

Orlagura

Piotrek jak to on, sam sobie zawyża oceny

vitusiek

Ja p... kolejny koleś z obsesją na punkcie P. Czai. I kolejny podpiera się "kontem na facebooku" jakby to był jakiś niepodrabialny dowód osobisty... Każdy może założyć fikcyjnego fejsa, a ty to chyba masz kilka bo piszesz ten sam tekst tutaj z różnych profili... komedia taka, że ręce opadają
Szukaj tego Czai gdzieś w świecie a nie tutaj, bo tu są tylko psychofani tego scenarzysty, którzy od tylu lat po premierze tego filmu przeżywają swojego idola... albo może raczej jeden psychofan, bo to niemożliwe, żeby aż tylu ludziom padło na głowę z powodu jakiegoś scenarzysty
I co najlepsze - ty (czy też może "wy") tak straszliwie przeżywacie ocenę tego filmu, zarzucacie "nieuczciwość" jego wysokiej oceny, a sam ze swoich fejków stawiasz temu filmowi jedynki sztucznie zaniżając ocenę. I to nie tylko ja zauważyłem, to zauważyli tu wszyscy, którzy podchodzą do tego filmu normalnie, wystarczy przejrzeć forum i każdy normalny człowiek to zauważa i pisze w podobnym tonie - jak ktoś da dobrą ocenę to jest "be", ale jak jakiś fejk da "1" to jest "super uczciwy"... brawo! Wcale nie jesteś hipokrytą hahaha!

Bekomac

Czaja, jesteś debilem