PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

A jednak dało się zrobić coś gorszego niż "Kac Wawa" brawo ;)

micwic666

Kac wawa to tklasyka niskich lotów i trudno zrobić coś gorszego

popup

KAc wawa jest kiepska

antypit

kac wawa to paździerz wśród paździerzy

protip07

tak jest nadal

Orlagura

admin nic z tym nie robi

antypit

nadal nie robią

Orlagura

Piotrek nadal nieuczciwie zawyża

Orlagura

Piotrek jest pracowity pod tym względem

ocenił(a) film na 8
popup

A co nagle ma Kac Wawa do tego filmu? To zupełnie inne filmy? Skąd nagle to skojarzenie?
Na układy to mądry, życiowy film, i takie ludzie powinni oglądać, bo ma jasny przekaz i na lekko pokazuje jak działa ta rządowa mafia.
O czym wy tutaj w ogóle dyskutujecie? Co ma piernik do wiatraka? To nie forum Kac wawy, która też wcale aż taka zła nie była, bo widziałem gorsze filmy, tylko wokół nich jakoś nikt szumu nie robił.
Kim wy jesteście? Grupą wzajemnej adoracji hejtujacą filmy? To jest forum filmu Na układy nie ma rady, jak nie widzieliście to siedźcie cicho

waqwant

powiązanie jest takie, że obydwa tytuły mają nieuczciwie zawyżoną ocenę przez tą samą osobę

ocenił(a) film na 1
micwic666

Pytanie tylko - czy warto się tym szczycić? :P

ocenił(a) film na 8
micwic666

A co ty wyskakujesz tutaj z Kac Wawą? Co ma Kac do tego mądrego, życiowego filmu? Widziałeś go w ogóle??? TAKIE filmy powinni ludzie oglądać, żeby wiedzieć jak ta mafia teraz rządowa działa

waqwant

Widziałeś kiedyś mądry i życiowy film?

waqwant

ja widziałem, zasługuje na 0

protip07

i to leżące

ocenił(a) film na 10
micwic666

Dno to te twoje wypociny. Znakomita komedia niestety zniszczona przez przekupnych "krytykow" z youtube i polityków którym nie spodobało się pokazanie ich pracy "od kuchni

SzymonSep

Piotrek, daj spokój

Orlagura

po co piszę, Piotrek nie zmieni się