PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

Polecam sprawdzać oceny na Google (tam ten film ma tylko 41% pozytywnych) Wytrzymałem 40 min. i się poddałem. Dawno nie widziałem takiego gniota.

jareku

Czaja jest na tyle pracowity, że nie jest to ostanie jego słowo. Sam w swoim kanale na youtubie stwierdził, że wystarczy zakładać po kilka fejkowych kont dziennie, aby wpływać na ocenę

Duch_Piotra

nieuczcie podbicie ocen jest oczywistością

antypit

admin powinien cos z tym zrobic

olagura

ale nie robi

Orlagura

i nadal nic nie robi

Orlagura

admin powinien usunąć nieuczciwie nabite oceny

Orlagura

choć tego nie robi

Orlagura

Piotrek jak to on sam sobie zawyża oceny

Duch_Piotra

to taka nieuczciwa "autopromocja"

Bekemam

tak, to jest nieuczciwe

Orlagura

filmweb powinien coś z tym zrobić

Orlagura

ale nie robi

Orlagura

niestety

ocenił(a) film na 1
jareku

Pan Hizycs napisał:

"jareku - konto założone ponad 6 lat temu, prawie w ogóle nieaktywne, niczego nie komentuje, ostatni film oceniony w sierpniu, a przedtem we wrześniu, tyle że 2018 a potem jeszcze wcześniej i taki "uczciwy użytkownik" nagle przypadkiem ma czelność pisać o "kpinie"... i oczywiście "przypadkiem" wchodzi tu po 4 miesiącach tylko po to, żeby dać 1....ŻENADA!!!"

Postanowiłem więc napisać dwa zdania wyjaśnienia.
Ten bardzo emocjonalny ton pańskiej wypowiedzi świadczy że jest Pan bezpośrednio związany z produkcją tego filmu. Rozumiem że ciężko jest przyjąć krytykę ale nazywanie mojego konta" hejterskim multikontem" to wielka przesada. Faktycznie żadko wystawiam oceny ale to dlatego że przeważnie się z nimi zgadzam.
W tym wypadku poczułem się OSZUKANY !!! Sprawdziłem ocenę tej produkcji przed seansem i zdecydowałem się go obejrzeć. Ocena tego filmu to jakaś fatalna pomyłka i tylko sztuczne podbicie tej oceny tłumaczy siódemke dla tego tworu.
Bardzo współczuję że musiał Pan uczestniczyć w powstaniu tego "dzieła" a teraz z uporem maniaka próbuje Pan przekonać wszystkich że to dobry film.
Ten film jest beznadziejny i nic już tego NIE ZMIENI !!

Pozdrawiam. JAREK