PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37623
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

W jaki sposób pierwsze tematy pod tym filmem mają ponad 1000 łapek w górę?

I jeszcze ta patologia w komentarzach.

A ta nieprawdopodobnie wysoka średnia 6,5 odbiera już całkowicie wiarygodność.

Lukasz_Broda

jeżeli chodzi o ilość łapek, to wpisałeś o jedno zero za mało :)

ocenił(a) film na 1
popup

Więcej niż ilość głosów oddanych na to dzieło.

Lukasz_Broda

to sobie pan lukasz_broda pogadał ze swoim innym multikontem pupop, które od 2014 roku raptem 143 filmy oceniło i nigdzie indziej go nie widać...

Nie wstyd ci człowieku przeżywać od 4 lat ocenę tego filmu?
Wiem, że jak zablokowali forum Czai, to ze zdwojoną siłą zagnieździłeś się tutaj, ale naprawdę ta twoja nienawiść do tego pana i konsekwentne stalkowanie go od lat każdego dnia jest w jakiś sposób niesamowite. Nie wiem jaka krzywdę ci ten scenarzysta zrobił, ale twoja fiksacja na jego punkcie jest wręcz przerażająca

Nie dziwią cię setki łapek w górę pod negatywnym postami, nie przeszkadzają ci fejkowe konta które jedyne co postawiły tu 1, założyły tu negatywny post i zniknęły - te ci nie przeszkadzają (być może są twoje), ale jakoś WYBITNIE doskwiera ci to, że normalni ludzie docenili ten film. Bo kilkanaście tysięcy wysokich ocen to niestety dla ciebie oceny NORMALNYCH widzów i nic na to nie poradzisz, choćbyś nie wiem jakie teorie spiskowe teorie tu wysnuwał

ocenił(a) film na 3
Szeryf_portalu

spiskowe teorie, aby usprawiedliwiać własne oszustwa związane z zawyżaniem statystyk

retboor

Dokładnie. Gość ma przerośnięte ego i jest żałosny, próbując wmówić komukolwiek, że te 15,5k dziesiątek to są oceny "normalnych widzów" XD

dorotagniedziejko1998

lata mijają i nadal to robi

olagura

nadal to trwa

Orlagura

miesiące mijają i nadal tak jest

antypit

po latach też

Orlagura

nadal Piotrek zawyża

Orlagura

Piotrek nadal to robi

Lukasz_Broda

administrator wyciął łapki w górę, ale ktoś znowu nabił ocenę powyżej 1000 łapek :)

popup

czy to jest Pan P. ?

protip07

kto to test Pan P.?

konnwert

najprawdopodobniej

konnwert

Piotr