W jaki sposób pierwsze tematy pod tym filmem mają ponad 1000 łapek w górę?
I jeszcze ta patologia w komentarzach.
A ta nieprawdopodobnie wysoka średnia 6,5 odbiera już całkowicie wiarygodność.
to sobie pan lukasz_broda pogadał ze swoim innym multikontem pupop, które od 2014 roku raptem 143 filmy oceniło i nigdzie indziej go nie widać...
Nie wstyd ci człowieku przeżywać od 4 lat ocenę tego filmu?
Wiem, że jak zablokowali forum Czai, to ze zdwojoną siłą zagnieździłeś się tutaj, ale naprawdę ta twoja nienawiść do tego pana i konsekwentne stalkowanie go od lat każdego dnia jest w jakiś sposób niesamowite. Nie wiem jaka krzywdę ci ten scenarzysta zrobił, ale twoja fiksacja na jego punkcie jest wręcz przerażająca
Nie dziwią cię setki łapek w górę pod negatywnym postami, nie przeszkadzają ci fejkowe konta które jedyne co postawiły tu 1, założyły tu negatywny post i zniknęły - te ci nie przeszkadzają (być może są twoje), ale jakoś WYBITNIE doskwiera ci to, że normalni ludzie docenili ten film. Bo kilkanaście tysięcy wysokich ocen to niestety dla ciebie oceny NORMALNYCH widzów i nic na to nie poradzisz, choćbyś nie wiem jakie teorie spiskowe teorie tu wysnuwał
spiskowe teorie, aby usprawiedliwiać własne oszustwa związane z zawyżaniem statystyk
Dokładnie. Gość ma przerośnięte ego i jest żałosny, próbując wmówić komukolwiek, że te 15,5k dziesiątek to są oceny "normalnych widzów" XD