PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

Fake'owe oceny

ocenił(a) film na 1

Raz już ten śmietnik w ocenach był czyszczony, moglibyście uporządkować to ponownie? 50% ocen 10/10, średnia ocen krytyków 1,1, ja rozumiem jeszcze średnią 4, nawet 5. Ale 7,2? I te pięknie generowane opinie w komentarzach przez opłacane boty. Ogarnijcie to @FW, bo naprawdę wstyd że jeszcze niedawno takie paździerzysko lądowało w rankingach top (teraz chociaż tam się już nie plącze).
Panie Piotrze Cz., znajdź pan sobie inne hobby niż opłacanie botów.

użytkownik usunięty
MaciekR94

Prawdziwa komedia jest w ocenach krytyków. Dużo ludzi się rzuca bo krytycy ocenili ten film nisko. Ja rozumiem żeby przyczepić się do krytyka który PORZĄDNY film ocenia nisko, ale żeby tutaj się czepiać? Naprawdę komedia

ocenił(a) film na 1

Dobra, Czaja, daj se siana

użytkownik usunięty
MaciekR94

Wierz mi nie jestem Piotr Czaja. Chętnie bym się w niego pobawił żeby podwyższyć średnią ocen moim ulubionym filmom i serialom. Po prostu przyznałem Ci rację w tym co piszesz i pokazuje Ci przykłady zachowań jego przydupasom / jego multikontom. Chyba że to co napisałeś to miał być żart a ja go nie zrozumiałem

ocenił(a) film na 1

a, nie, faktycznie, źle zrozumiałem twój komentarz :) mój błąd. Miłego dnia

MaciekR94

piszesz o ocenie filmu, a co powiesz o ocenie scenariusza do tego filmu?
Jest lepiej oceniony niż scenariusz do 'Ojca chrzestnego', 'Incepcji; czy 'Leona zawodowca'.

antypit

ocena scenarzysty jest jeszcze bardziej zawyżona

Orlagura

Facet, nie jest ci wstyd szczekać na ten film z fejkowego konta za pisowską kase? Odp... się od tego Czai, bo ja nie widziałem, żeby on cokolwiek zawyżał, (jak masz filmik czy link to wrzuć) ale widzę twoje posty wszędzie na przestrzeni roku. Ile pisiory płacą ludziom za szkalowanie twórców pokazujących ich przekręty? Pereira ci płaci czy kłeczek?

govracz

Piotrek, po co ci film. Przecież sam wiesz co robisz.

I co ma polityka do twojego samouwielbienia?

Orlagura

Piotrek, więcej uczciwości

Orlagura

żartowałem

antypit

ocena jest zartem

Orlagura

zwłaszcza na Kac Wawie

Orlagura

i za rolę scenarzysty

Orlagura

Piotrek jak to on, sam sobie zawyża oceny

antypit

musi bardzo lubić samego siebie

żartem nie jest również, że scenariusz Piotra Czaji ma drugie miejsce w ocenach scenariuszy do filmów. Czaja jest lepszym scenarzystą niż Taranito,, Besson czy Francis Ford Coppola

Czaja przesadził z tą autopromocją. Pewnie sam uważa, że wymienieni scenarzyści mogą mu buty czyścić.

A gdzie można zobaczyć tego Czaję jak te oceny zawyża? Masz jakieś linki? Zdjęcia? Ile pis płaci za szkalowanie ludzi co prawdę o was pokazują? Ja wiem, że pisowska mafia nawet filmowcom nie odpuszcza ale ja bym się wstydził zakładać fejkowy profil za pisowską kasę a właściwie profile, bo ten antypit czy orlagura to tez jacyś podstawieni, bo są tutaj wszędzie i to jest fakt,. Bo nie widzę. tego rzekomego Czai, którego tak szkalujecie za pokazanie prawdy jak cos tu manipuluje, ale widzę setki postów z tych samych profili co na ten film cały czas szczekają. Nie jest ci wstyd? K...

ocenił(a) film na 1
govracz

goń się Czaja. Kolejne fejkowe konto, bez udostępnionej ilości ocenionych filmów ;) Mój fejkowy profil, ze zdjęciem własnej twarzy i 2500 ocen. Lecz się człowieku, naprawdę, może jeszcze nie jest za późno.

MaciekR94

Co ty p... człowieku? Ten film na 1? I opłacone trolle? Chyba przez pis, żeby dawać mu 1 tak jak ty. I jeszcze ta dyskusja z samym sobą - bo ci "twoi" rozmówcy tu są pod każdym postem. Ja nie wiem kto tej jest ten antypit czy orlagura, ale są wszędzie. To nie trolle? To kto? I co tu wszyscy z tym Czają? Kur.. kto to jest? Daj mi linka, chętnie obejrzę, jak on te oceny zawyża. Gdzie to można zobaczyć. pisowska mafia widzę nawet filmowców prześladuje jak prawdę pokażą, nie wstyd ci facet? Ja bym się wstydził

ocenił(a) film na 1
govracz

"Co tu wszyscy z tym Czają, kto to jest", "prześladuje filmowców jak prawdę pokażą" - czyli jednak wiesz kto to jest :) i nawet powtarzasz kropka w kropkę to co on w wywiadach, to ci niespodzianka Piotrek