Bo pan Czaja robi sobie multikonta, wypadałoby coś z tym zrobić.
a dlaczego twoje jedynki i twoje komentarze dodawane z wieeeelu multikont nie są czyszczone???
W końcu założyłeś tego fejka i od dnia założenia jesteś tu codziennie komentując tylko negatywne komentarze... hm, może warto zgłosić ciebie do admina i ten twój profil i twoje komenty kolejny raz "wyczyści"... co? panie retboor...
A które to te rzekome multikonta?
Bo ja wśród tych, które chwalą ten film żadnego podejrzanego nie zauważyłem. Co jest w nich "podejrzane" oprócz tego, że mają inne zdanie na temat filmu niż ty???
W sumie to bardziej martwi mnie twoje konto, bo jak tylko je założyłeś to od razu oceniłeś ten film na 1 i założyłeś ten temat. Dlaczego??
A co do tego pana Czai to masz jakiś dowód? Widziałeś jak on "robi" te multikonta? To może pokaż jakieś zdjęcie?
Pokaż, od razu przyłączę się do twojego apelu, ale najpierw udowodnij, że piszesz prawdę a nie pomawiasz kogoś chamsko tylko dlatego, że nie udało ci się oceny tego filmu zaniżyć
A, a to konto retboor które z tobą rozmawia to nie jest przypadkiem jakieś właśnie multikonto? Bo ma nazwę bardzo podobną to profilu rotbeen, tyle, ze rotbeen jest tu długo i zwrócił uwagę na trollowanie tego filmu, a ten retboor założył swój profil w lipcu i od tego codziennie siedzi na tym forum komentując w kółko negatywne posty. Znasz go? Czy to może twoje konto... hm? To jak tam insiles?