PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

Krótko mówiąc...

ocenił(a) film na 1

...film fatalny.

ocenił(a) film na 9
jp2

A niby dlaczego "fatalny"? Prawdziwy jak mało który ostatnio! Daję głowę, że nasze "elity" władzy obejrzały ten film kilka razy od deski do deski i uznały go za instruktażowy. Przecież w tym filmie wszystko się sprawdza w rzeczywistości. Mylę się? Czy przykłady podać, jeżeli nie zauważyłeś. Dlatego przynajmniej do wyborów nie zobaczymy "Na układy..." w TVP.
A z drugiej strony aktorzy zagrali bardzo fajnie - chcesz mi powiedzieć, że nie?
Byli w swoich rolach bardzo przekonujący, bardzo "polscy" , poza tym film przyjemnie się ogląda.
Jeszcze mogę zrozumieć, że Ci się nie podobał, bo gusta są różne, ale "fatalny"???
Jakimś głupim Avengersom dajesz 10, a Na układy 1? Człowieku, ile Ty masz lat?
Naprawdę nie wiem dlaczego dodałeś tu taki temat,

Zresztą zauważyłem, że założyłeś na tym forum już 3 takie bardzo deprecjonujące ten film tematy i w sumie nie wiedziałem na który odpowiedzieć.
Masz jakiś problem z tym filmem? Producenta nie lubisz? Krzywdę Ci jakąś zrobił?
Przecież to jest najzwyklejsze trollowanie.
Płacą Ci za to?

dadoki_gut

Problem nie jest z filmem, tylko z nieuczciwie "autopromocyjnie" zawyżoną oceną

Orlagura

oceny na filmwebie tracą na znaczeniu tu jest problem

klkoos

filmweb powinien coś z tym zrobić

Orlagura

ale nic nie robi

Orlagura

badal nic nie robi

antypit

Brawo orlagura/antypit onegdaj hizycc - niedziela, - 7 rano i już tu siedzisz! Hahaha

on nawet w wigilię o 6.40 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, ale zrzuty ekranu mamy w razie czego na pamiątkę

Jest niedziela, g. 13, a tu wpisy pana orlagury/antypita sprzed 5-6 godzin pod kilkoma negatywnymi komentarzami, bo wieczorem ktoś skomentował jakiś pozytywny

czyli - 13 odjąć 6 to wychodzi 7 rano! Hahaha
W niedzielę!!!!!

Kto z normalnych ludzi przez 6 lat zaraz po wstaniu z łóżka zapierd... na forum "Na układy", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czegoś nie skomentował, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...

a na forum "Kaca" to już od 11 lat

jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek pozytywny wpis i odczekajcie 15 min - pan orlagura na pewno się pojawi

ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha

jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo orlagura/antypit!

buhahahaha!!!

Bslagura

Brawo Jacek_Mch/Szeryf portalu/Bslagura/Jokopij/Perbees/Becomac/Cuuder - 14 popołudniu rano i już tu siedzisz! Hahaha

on nawet w wigilię o 10.25 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, ale Piotrek tych zrzutów ekranu w razie czego na pamiątkę nie zachował.

Jest niedziela, g. 15, a tu wpisy pana Jacek_Mch/Szeryf portalu/Bslagura/Jokopij/Perbees/Becomac/Cuuder sprzed 10-11 godzin pod kilkoma pozytywnymi komentarzami, bo wieczorem ktoś skomentował nieuczciwe zawyżanie ocen przez Piotra

czyli - 14 odjąć 11 to wychodzi 3 noc przed ranem! Hahaha
W niedzielę!!!!!

Kto z normalnych ludzi przez 6 lat prawie nad ranem zapierd... na forum "Na układy", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czego nie napisał mówiącego prawdę na temat Piotra, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...

a na forum "Kaca" to już od 11 lat

jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek negatywny wpis i odczekajcie 15 min - pan Piotrna pewno się pojawi

ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha

jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo panie Piotrze!

buhahahaha!!!

Piotrek,

jeszcze raz gratuluję pracowitości w tej nieuczciwej autopromocji.

ilość fejkowych 10-tek przytłacza

jp2

nie widziałem pochlebnej recenzji tego filmu

ogólnie uważany jest za paździerz

protip07

wszyscy recenzenci ocenili ten film jako paździerz

olagura

nie widziałem pozytywnej recenzji

Orlagura

bo to paździerz

protip07

choć są większe