A niby dlaczego "fatalny"? Prawdziwy jak mało który ostatnio! Daję głowę, że nasze "elity" władzy obejrzały ten film kilka razy od deski do deski i uznały go za instruktażowy. Przecież w tym filmie wszystko się sprawdza w rzeczywistości. Mylę się? Czy przykłady podać, jeżeli nie zauważyłeś. Dlatego przynajmniej do wyborów nie zobaczymy "Na układy..." w TVP.
A z drugiej strony aktorzy zagrali bardzo fajnie - chcesz mi powiedzieć, że nie?
Byli w swoich rolach bardzo przekonujący, bardzo "polscy" , poza tym film przyjemnie się ogląda.
Jeszcze mogę zrozumieć, że Ci się nie podobał, bo gusta są różne, ale "fatalny"???
Jakimś głupim Avengersom dajesz 10, a Na układy 1? Człowieku, ile Ty masz lat?
Naprawdę nie wiem dlaczego dodałeś tu taki temat,
Zresztą zauważyłem, że założyłeś na tym forum już 3 takie bardzo deprecjonujące ten film tematy i w sumie nie wiedziałem na który odpowiedzieć.
Masz jakiś problem z tym filmem? Producenta nie lubisz? Krzywdę Ci jakąś zrobił?
Przecież to jest najzwyklejsze trollowanie.
Płacą Ci za to?
Brawo orlagura/antypit onegdaj hizycc - niedziela, - 7 rano i już tu siedzisz! Hahaha
on nawet w wigilię o 6.40 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, ale zrzuty ekranu mamy w razie czego na pamiątkę
Jest niedziela, g. 13, a tu wpisy pana orlagury/antypita sprzed 5-6 godzin pod kilkoma negatywnymi komentarzami, bo wieczorem ktoś skomentował jakiś pozytywny
czyli - 13 odjąć 6 to wychodzi 7 rano! Hahaha
W niedzielę!!!!!
Kto z normalnych ludzi przez 6 lat zaraz po wstaniu z łóżka zapierd... na forum "Na układy", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czegoś nie skomentował, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...
a na forum "Kaca" to już od 11 lat
jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek pozytywny wpis i odczekajcie 15 min - pan orlagura na pewno się pojawi
ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha
jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo orlagura/antypit!
buhahahaha!!!
Brawo Jacek_Mch/Szeryf portalu/Bslagura/Jokopij/Perbees/Becomac/Cuuder - 14 popołudniu rano i już tu siedzisz! Hahaha
on nawet w wigilię o 10.25 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, ale Piotrek tych zrzutów ekranu w razie czego na pamiątkę nie zachował.
Jest niedziela, g. 15, a tu wpisy pana Jacek_Mch/Szeryf portalu/Bslagura/Jokopij/Perbees/Becomac/Cuuder sprzed 10-11 godzin pod kilkoma pozytywnymi komentarzami, bo wieczorem ktoś skomentował nieuczciwe zawyżanie ocen przez Piotra
czyli - 14 odjąć 11 to wychodzi 3 noc przed ranem! Hahaha
W niedzielę!!!!!
Kto z normalnych ludzi przez 6 lat prawie nad ranem zapierd... na forum "Na układy", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czego nie napisał mówiącego prawdę na temat Piotra, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...
a na forum "Kaca" to już od 11 lat
jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek negatywny wpis i odczekajcie 15 min - pan Piotrna pewno się pojawi
ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha
jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo panie Piotrze!
buhahahaha!!!
Piotrek,
jeszcze raz gratuluję pracowitości w tej nieuczciwej autopromocji.
ilość fejkowych 10-tek przytłacza