Wytrzymałem 40 minut, masakra kompletne nieporozumienie, twórcy powinni mi oddać za prąd
Nie jest ci człowieku po prostu wstyd tak dyskutować samemu ze sobą?
I tak zakładać te fejkowe profile?
Myślisz, ze ludzie są głupi i tego nie widzą?
Przecież to jest żałosna forma trollingu!
Antigod - konto co przez 4 lata 8 filmów oceniło
rather_filmaniak przez 4 lata ocenił 15 filmów,
oba profile założone wrzesień i październik 2017, kiedy film był w kinach... żenada
do tego dochodzi profil jareku na końcu dyskusji - 101 filmów przez 8 lat, pewnie jakiś twój wcześniej założony
kto i ile wam płaci za taką odpychającą działalność?
ile wam płacą za takie oszukiwanie potencjalnych widzów?
Ja nawet nie będę o filmie pisał, o jego plusach czy minusach, wadach czy zaletach, bo z takimi jak ty się nie dyskutuje
tacy jak ty biorą kasę za pisanie o danym filmie jak najgorzej, jaki by nie był, to jest zwykłe świństwo
no chyba, że robisz to prywatnie z jakichś chorych powodów, ale wtedy jest to jeszcze bardziej żenujące
szkoda, że jeszcze tych twoich fejków z tego forum nie wywalono
nie wiem skąd się tacy ludzie biorą, a;e widząc jak to działa już nie daje się nabierać na posty dodawane przez takich jak ty, a na filmy chodzę wg własnego uznania
działalność takiego trolla jak ty to niestety ta ciemna strona internetu, bo wielu ludzi nawet nie zdaje sobie sprawy, jak są manipulowani takimi "szczerymi" komentarzami oszustów...
nie zdajemy sobie sprawy, ilu producentów mogło zostać w ten sposób "załatwionych" bo ktoś nasłał na nich różne sprzedajne kreatury
Dobrze,chociaż, ze w przypadku tego filmu ci się to do końca nie udało i ludzie nie dali się nabrać
napisał pan olagura podszywający się pod moje konto - po prostu guru uczciwości hahahaha
widać przez 6 lat obsesja na punkcie scenarzysty NIE MINEŁA... hahahaha
Napisał Piotrek spod kolejnego fejkonta zawyżającego sobie oceny na filmwebie - po prostu guru uczciwości
40 minut - czyli zahartowany w bojach zawodnik. Nowicjuszom ciężko wytrzymać kwadrans, taki jest poziom tego "dzieła".
Pełna zgoda. Ten film to mega gniot a nominacja dla najgorszego filmu roku tylko to potwierdza. Ocena na filmweb to jakaś kpina.
o, ledwo ktoś skomentował pozytywny wpis na forum od razu, po kilku minutach pan bekeman (onegdaj hizycc, który na forum tego filmu przez 2 lata dodał 2266 postów zanim mu konto usunęli) podszywając się pod bekomaca od razu skomentował jakiś post negatywny, żeby był w "najnowszych" na początku - czyli obsesja na punkcie scenarzysty przez 6 lat... NIE MINĘŁA hahahaha
Wypowiedź Piotrka, co pozakładał tyle fejkont, aby ponad połowa ocen filmu to były dziesiątki - czyli obsesja na punkcie nieuczciwej samooceny przez 6 lat... NIE MINĘŁA hahahaha