Oglądałem niedawno na Pulsie i same pozytywne wrażenia. Ja naprawdę nie wiem o co chodzi z ocenami krytyków tutaj. Oczywiście dycha to może za dużo, ale stawianie "1" to po prostu świństwo! Fabuła z sensem, aktorzy świetni, fajne tekściory - czego niektórzy nie kumają w tym filmie?
Bo to jest naprawdę dobry film! Też nie jarzę, co niektórym nie pasuje, co do nich nie dotarło.
Ale powiem Ci - to nie ma nic wspólnego z jakością filmu! Chodzi o to, ze "Na układy..." pokazuje właśnie te wszystkie układy, pokazuje pisiorskie przewały i ich sposób myślenia i podejścia do życia, polityki i państwowych pieniędzy, dlatego jest tu wielu takich rzekomych "krytyków", a tak naprawdę to opłacone trolle
Zobacz, że tutaj cały czas jacyś dziwni ludzie atakują ten film, pierd... na okrągło o jakimś mitycznym scenarzyście, botach, zawyżonych ocenach i innych idiotyzmach tylko dlatego, że film nie jest "po linii partii".
A to, że sami manipulują komentarzami, zaniżają ocenę to pikś - im "wolno", to tak samo jak z uchodźcami - KO się czepiali i robili wielkie wrzaski o 2 tysiące, a sami wpuścili 250.000 i luz, nie ma sprawy, oni są ok
Wiedziałem, że oni mają pełno ferm trolli działających na różnych forach dotyczących różnych zagadnień życia, ale nie przypuszczałem, że nawet na filmwebie się zalęgli, Zobacz, jaki był najazd na "Zieloną granicę" - tam ruszyli jeszcze bardziej, bo to było tuż przed wyborami. Stawiali jedynki jak poje... i pisali chamskie teksty co parę sekund.
Tu jest podobnie, ale, że film sprzed 6 lat, to nie ma takiego natężenia teraz, ale i tak cały czas działają a modus operandi taki sam jak przy "Zielonej granicy" - czepianie się wszystkiego, atakowanie, zaniżanie oceny itp, itd. Innego wytłumaczenia nie widzę, bo jeżeli ktoś naprawdę lubi kino to nie ma żadnego powodu, żeby negować ten film. Tam nie ma nic głupiego czy niezrozumiałego dla normalnie myślącego człowieka. Może się podobać bardziej lub mniej ale obrzucanie go błotem to żenada całkowita, no ale czego trolle nie zrobią za pieniądze...
Cały polski film - biznes to taki grajdołek trochę. Niczym się nie różni od innych aspektów życia w PL. Pewnie masz dużo racji, nie raz i nie dwa widziałem na tym portalu naprawdę przedziwne sytuacje. A to przecież ma być rozrywka, a wielu podchodzi do tego z wielką napinką. No i tak jak piszesz nawet polityka tutaj dotarła i to w jak najbardziej fatalnym wydaniu. To i śmieszne i tragiczne, ze na forach filmowych można znaleźć aż tylu różnych świrów, popaprańców i opłaconych trolli, którzy bez mrugnięcia okiem potrafią obrażać ludzi czy filmy, albo wręcz nękać jakieś konkretne fora. Ale takie to cienie internetu. aczkolwiek Filmweb mógłby na takie rzeczy baczniej zwracać uwagę i szybciej reagować, bo np w sprawie "Zielonej granicy" obudzili się dopiero po jakimś czasie, jak już kilka tysięcy komentarzy pisanych przez boty czy wynajętych hejterów się tutaj pojawiło. Na szczęście było o tym tyle szumu, ze w końcu admin zareagował. Myślę, że tutaj też w końcu admin zrobi porządek z trollami, bo niektóre wpisy czy recenzje są tak rażąco stronnicze i przesadnie negatywne, że z baaardzo daleka widać, że z rzetelną recenzją nie ma to wiele wspólnego
Pjotrek,
a ty cały czas tworzysz teorie odwracające uwagę od twojego nieuczciwego podbijania sobie ocen na filmwebie.
Prawda jest prosta, to jest po prostu słaby film
Piotrek,
Niezrozumiałe to jest to dlaczego poświęciłeś tyle wysiłku, aby zawyżać sobie oceny na filmwebie, zamiast uczciwie wziąć się do roboty i pracy nad sobą.
ile tysięcy kont trzeba było pozakładać , aby nieuczciwie zawyżyć sobie ocenę .
Połowa ocen tego filmu to 10-tki
i robisz to przez tyle lat tutaj i na forum Kac Wawy
Piotrek,
ponownie gratuluję pracowitości w tej nieuczciwej autopromocji
Brawo orlagura/antypit onegdaj hizycc - niedziela, - 7 rano i już tu siedzisz! Hahaha
on nawet w wigilię o 6.40 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, ale zrzuty ekranu mamy w razie czego na pamiątkę
Jest niedziela, g. 13, a tu wpisy pana orlagury/antypita sprzed 5-6 godzin pod kilkoma negatywnymi komentarzami, bo wieczorem ktoś skomentował jakiś pozytywny
czyli - 13 odjąć 6 to wychodzi 7 rano! Hahaha
W niedzielę!!!!!
Kto z normalnych ludzi przez 6 lat zaraz po wstaniu z łóżka zapierd... na forum "Na układy", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czegoś nie skomentował, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...
a na forum "Kaca" to już od 11 lat
jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek pozytywny wpis i odczekajcie 15 min - pan orlagura na pewno się pojawi
ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha
jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo orlagura/antypit!
buhahahaha!!!
Brawo Jacek_Mch/Szeryf portalu/Bslagura/Jokopij/Perbees/Becomac/Cuuder - 14 popołudniu rano i już tu siedzisz! Hahaha
on nawet w wigilię o 10.25 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, ale Piotrek tych zrzutów ekranu w razie czego na pamiątkę nie zachował.
Jest niedziela, g. 15, a tu wpisy pana Jacek_Mch/Szeryf portalu/Bslagura/Jokopij/Perbees/Becomac/Cuuder sprzed 10-11 godzin pod kilkoma pozytywnymi komentarzami, bo wieczorem ktoś skomentował nieuczciwe zawyżanie ocen przez Piotra
czyli - 14 odjąć 11 to wychodzi 3 noc przed ranem! Hahaha
W niedzielę!!!!!
Kto z normalnych ludzi przez 6 lat prawie nad ranem zapierd... na forum "Na układy", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czego nie napisał mówiącego prawdę na temat Piotra, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...
a na forum "Kaca" to już od 11 lat
jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek negatywny wpis i odczekajcie 15 min - pan Piotrna pewno się pojawi
ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha
jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo panie Piotrze!
buhahahaha!!!
Piotrek,
jeszcze raz gratuluję pracowitości w tej nieuczciwej autopromocji.
ilość fejkowych 10-tek przytłacza
Rekord świata w kretynizmie na filmwebie - koleś podrabiający mój profil i kilka innych siedzi codziennie 8 lat tutaj i 13 na forum kaca... i pierd... o jakimś Piotrku tyle lat, ...ten Piotrek to musi być dumny i mieć niezłą bekę, że tak ludziom wchodzi w umysły że poświęcają mu 13 lat życia! Nawet najwięksi aktorzy nie mają takich, co przez 13 lat codziennie o nich piszą. Super