PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

Sałby

ocenił(a) film na 1

co tu dużo pisać? Nudny, głupawy film o niczym.

prw

ocenił(a) film na 8
WTTW_FILM

Dlaczego założyłeś na tym forum aż 3 bardzo negatywne tematy dotyczące tego filmu?
(tutaj akurat z błędem nawet)

"Boli" Cie ten film?

To jakiś Twój wielki problem?

Nie wiem nawet który z tych Twoich trzech postów skomentować

Rzekomo tak Ci się ten film nie podobał, aż 3 tematy na przestrzeni 3 lat założyłeś

Tak wielkie wrażenie zrobiła na Tobie ta produkcja???

Mnie jak się jakiś film nie podoba to zakładam jeden temat i tyle, zapominam o takim filmie, a Ty widzę jakoś zapomnieć nie potrafisz

To trochę dziwna sprawa, nie jesteś przypadkiem jakimś trollem?

Bo 3 negatywne tematy to podpada pod trolling

Zgadza się?

ocenił(a) film na 1
herszton

"Dlaczego założyłeś na tym forum aż 3 bardzo negatywne tematy dotyczące tego filmu?"
-Bo mogę.

"Boli" Cie ten film?
-Nie ale Pjoter to przygłup który swoimi multikontami psuje portal zawyżając sobie oceny. Na szczęście jak bardzo bym nie gardził "ocenami krytyków" tak w tym wypadku podają adekwatna średnią ocen do jakości filmu czyli 1,1.

"To jakiś Twój wielki problem?"
Nie ale od tego jest forum filmowe żeby pisać co się chce na dany temat i ile razy się chce.

"Nie wiem nawet który z tych Twoich trzech postów skomentować"
Po co przeglądasz historię postów na forum filmów Pjotera?

"Rzekomo tak Ci się ten film nie podobał, aż 3 tematy na przestrzeni 3 lat założyłeś"
To pytanie już było, jak pisałem bo mogę.

"Tak wielkie wrażenie zrobiła na Tobie ta produkcja???"
-Ta produkcja nie zrobiła by wrażenia nawet na mokebe z lasu w kongo który nigdy nie widział nawet telewizora.

"Mnie jak się jakiś film nie podoba to zakładam jeden temat i tyle, zapominam o takim filmie, a Ty widzę jakoś zapomnieć nie potrafisz"
-Reakcje piotrka z multi kont są zbyt zabawne żeby ograniczać się do jednego tematu.

"To trochę dziwna sprawa, nie jesteś przypadkiem jakimś trollem?"
-Jestem czołowym trollem wynajętym przez OPK (organizacja polskich krytyków).

"Bo 3 negatywne tematy to podpada pod trolling"
"Zgadza się?"
-Nah, to po prostu okazjonalne prowokowanie.

A tak przy okazji zakładam z automatu po sposobie pisania postu (ilość pytajników, przerwy między pytanio-myślami i aktywnością tutaj) że to ty pjoter alee mogę się mylić więc jeśli tak to najmocniej przepraszam.

ocenił(a) film na 8
WTTW_FILM

Pytam jeszcze raz, bo nie odpowiedziałeś mi na pytania które zadałem pod twoim drugim postem:

napiszę więc dużymi literami, to może zrozumiesz

PO CZYM ROZPOZNAJESZ, KTÓRE TO SĄ KONTA OWEGO "PIOTRA"?

Masz jakiś dowód, że są jego? Podaj JEDEN?

Może masz jakieś dane co do Ip, może masz zdjęcia albo filmy jak on pisze na Filmwebie?

MASZ?

Czekam na ten JEDEN, chociaż ten JEDEN dowód

2 - czy jak komuś się ten film podoba to może napisać tu coś pozytywnego czy nie?

3. Czy konto Blażej_zabicki co oceniło raptem tylko ten film na 1 i dodało chamski post, albo antigod z 7 filmami przez 4 lata to są uczciwe profile? Nie hejterskier?

A na jakiej podstawie twierdzisz, że konta Sally_storm, wiadp1, Krakus1985, Otto_F, czy Kleju30 to "konta" pana Czai?

Na jakiej k... podstawie?

widzę, że masz bardzo "oryginalne" i wybiórcze poczucie "uczciwości"...

3. Czy znasz tego mitycznego Piotra?

Bo piszesz tak, jakby to był jakiś twój kolega z podwórka.

Manto ci przy ludziach spuścił? Czy dziewczynę odbił, że tak go przeżywasz?

A jeżeli nie znasz, a piszesz w sposób kolokwialny to znaczy że masz poważne zaburzenia psychiczne na punkcie tego pana - to ci psychiatra wytłumaczy na czym to polega.

W skrócie są ludzie, którzy maja manię prześladowczą na czyimś punkcie, np aktora czy sportowca i "gadają" z nim chodząc po domu, typu "co tam u ciebie Boby" (to ci co zwariowali na punkcie De Niro)

ty widzę też zwracasz się per Pjoter, piszesz jakbyś pisał do niego, jakby każdy tutaj był tym Piotrem, jakbyś łaknął kontaktu z tym gościem, licząc, że jak napiszesz z 50 razy jakiś chamski post, to ów "Pioter" w końcu zwróci na ciebie uwagę.
Podejrzewam więc to samo schorzenie - nie lekceważ tego, to poważna choroba

Zapytałem, dlaczego założyłeś tu 3 tematy - odpisałeś że możesz - czyli tak jakbyś nie odpowiedział. Możesz też iść zrobić koopę,

ja też mogę przejrzeć forum i zobaczyć twoją działalność. Jesteś trollem a innym zarzucasz nieuczciwość... hm... ciekawa logika...

opk... organizacja płatnych kretynów...

Ale jak się mylę to wskaż mi inne forum, gdzie założyłeś jeszcze 3 tematy do dnia 10 czerwca 2021... (ale nie wskazuj Kac Wawy - tam już zajrzałem, też jesteś na górze - a co łączy te 2 filmy - osoba pana Piotra! - czyli teoria o chorobie się potwierdza...

Obawiam się, że te twoje pisanie na okrągło o jakimś Pjotrze to wynik po pierwsze w/w obsesji

a po drugie tego, o czym pisze tutaj kilka osób i pozwolę sobie przytoczyć takie opinie - bardzo zależało tobie i jakimś ludziom tobie podobnym na tym, aby ten film zdyskredytować, ale wam się nie udało, bo wielu ludzi ten film polubiło i teraz nie mogąc się pogodzić z porażką chcecie zdezawuować pozytywne komentarze pierd***ąc na okrągło, że to pan Piotr pisze...

ciekawe tylko jak ten pan Piotr prowadziłby tyle profili wciąż aktywnych na tym portalu, w przeciwieństwie do tych, które oceniły ten film na 1, napisały chamski wpis i więcej ich na filmwebie nikt nie widział... i tu też posłużyłem się spostrzeżeniami innych, którzy ten mechanizm również zauważyli

użyłeś też określenia "przygłup" - nie wiem co z ciebie za autorytet czy też "mistrz intelektu", ale większych przygłupów, niż ci, którzy przeżywają ten film od 4 lat pier***ąc na okrągło o jakimś "Pjoterze" to jeszcze na filmwebie nie spotkałem

na koniec jeszcze raz zapytam - podaj mi JEDEN konkretny dowód (nie twoje "domysły" i "genialne poszlaki") na to, że konta, które piszą tutaj pozytywnie to konta jakiegoś Piotra a nie normalni ludzie

ocenił(a) film na 1
herszton

XDDD Złoto pjoter, piękna rozprawka o niczym XD

herszton

nieudana "obrano" nieuczciwego nabijanie sobie statystyk na filmwebie

WTTW_FILM

ale ponad połowa ocen to 10-tki

:)

ocenił(a) film na 1
protip07

Jak myślisz dlaczego xd?

WTTW_FILM