PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

To co się dzieje na stronie tego filmu to jest jakiś armagedon xD do dzisiaj "grupa wiernych fanatyków" tego filmu toczy batalie z każdym kto ośmieli się napisać coś nieprzychylnego na temat tego filmu xDD nawet fanatycy sagi o Gwiezdnych Wojnach (a myślę, że to naprawdę liczna grupa w Polsce) nie wdają się w takie dyskusje z kimś kto przypieprzy w komentarzu któremuś z filmów Lucasa. Wychodzi na to że ten film ma bardziej wiernych i oddanych fanów niż same Gwiezdne Wojny xD jak pieprznięty Piotr Czaja musi być wmawiając sobie, że to nadal wygląda autentycznie i że tak zachowywaliby się fani jakiegoś filmu w normalnym świecie. Martwi mnie, że ten człowiek nie jest na jakimś oddziale zamkniętym bo to zalatuje jakimś poważnym schorzeniem psychicznym :O

Ireneusz_Dzieduch

Najbardziej mnie bawi to, że jak ktoś wyśmieje tę produkcję, to zaraz „wierni fani” tego filmu bronią Piotra Czai, to wręcz ewenement, że żaden z fanów nie chwali reżysera, nie wstawia się za nim, nikt nawet nie traktuje go jako autora tego filmu. Za to każdy z wiernych fanów zna całą biografię i życie prywatne Piotra Czai i kocha go za tę produkcję tak jakby on ją wyreżyserował (jeśli ktoś zaraz napisze, że jestem jakimś troll kontem to odsyłam do google, jestem montażystą, łatwo mnie znaleźć i to potwierdzić)

Ireneusz_Dzieduch

Piotr Czaja to scenarzysta

Orlagura

A co ja napisałem? to absurdalne, że tylko w przypadku tego filmu obrońcy tego filmu z automatu bronią scenarzysty a nikt nawet nie zająknie się nic o reżyserze, nikt nawet go nie traktuje jak autora tego filmu

Ireneusz_Dzieduch

facet, nie gadaj sam ze sobą - z kilometra widać, że to twoje kolejne multikonto, zakładasz je w kółko, podszywasz się pod innych (bo przecież orlagura to podszycie się pod bslagurę który ciebie tu hamuje), i przeżywasz od 5 lat scenarzystę.
To właśnie nadaje się na szpital psychiatryczny, nie wiem jak długo można siedzieć na forum filmu, którego rzekomo tak nie lubisz - ile ci pis płaci za taka trollerkę? Bo film pokazuje wasze przekręty idealnie, a ty codziennie siedzisz na tym forum i bredzisz o Czai

krajtans

Piotrek, na szpital psychiatryczny nadaje się raczej osoba, która latami siedzi tutaj i zawyża sobie ocenę na filmwebie

Orlagura

Piotrek nadal torobi

Orlagura

Piotrek pod fejkowymi kontami zadbał o autopromocję

ponabija też oceny z nim związane

jest to nieuczciwe, ale Piotrek pomimo, że jego oszustwo jest oczywiste będzie twierdził, że jest to spisek krytyków filmowych

Orlagura

Piotrek nadal to robi