To co się dzieje na stronie tego filmu to jest jakiś armagedon xD do dzisiaj "grupa wiernych fanatyków" tego filmu toczy batalie z każdym kto ośmieli się napisać coś nieprzychylnego na temat tego filmu xDD nawet fanatycy sagi o Gwiezdnych Wojnach (a myślę, że to naprawdę liczna grupa w Polsce) nie wdają się w takie dyskusje z kimś kto przypieprzy w komentarzu któremuś z filmów Lucasa. Wychodzi na to że ten film ma bardziej wiernych i oddanych fanów niż same Gwiezdne Wojny xD jak pieprznięty Piotr Czaja musi być wmawiając sobie, że to nadal wygląda autentycznie i że tak zachowywaliby się fani jakiegoś filmu w normalnym świecie. Martwi mnie, że ten człowiek nie jest na jakimś oddziale zamkniętym bo to zalatuje jakimś poważnym schorzeniem psychicznym :O
Najbardziej mnie bawi to, że jak ktoś wyśmieje tę produkcję, to zaraz „wierni fani” tego filmu bronią Piotra Czai, to wręcz ewenement, że żaden z fanów nie chwali reżysera, nie wstawia się za nim, nikt nawet nie traktuje go jako autora tego filmu. Za to każdy z wiernych fanów zna całą biografię i życie prywatne Piotra Czai i kocha go za tę produkcję tak jakby on ją wyreżyserował (jeśli ktoś zaraz napisze, że jestem jakimś troll kontem to odsyłam do google, jestem montażystą, łatwo mnie znaleźć i to potwierdzić)
A co ja napisałem? to absurdalne, że tylko w przypadku tego filmu obrońcy tego filmu z automatu bronią scenarzysty a nikt nawet nie zająknie się nic o reżyserze, nikt nawet go nie traktuje jak autora tego filmu
facet, nie gadaj sam ze sobą - z kilometra widać, że to twoje kolejne multikonto, zakładasz je w kółko, podszywasz się pod innych (bo przecież orlagura to podszycie się pod bslagurę który ciebie tu hamuje), i przeżywasz od 5 lat scenarzystę.
To właśnie nadaje się na szpital psychiatryczny, nie wiem jak długo można siedzieć na forum filmu, którego rzekomo tak nie lubisz - ile ci pis płaci za taka trollerkę? Bo film pokazuje wasze przekręty idealnie, a ty codziennie siedzisz na tym forum i bredzisz o Czai
Piotrek, na szpital psychiatryczny nadaje się raczej osoba, która latami siedzi tutaj i zawyża sobie ocenę na filmwebie
Piotrek pod fejkowymi kontami zadbał o autopromocję
ponabija też oceny z nim związane
jest to nieuczciwe, ale Piotrek pomimo, że jego oszustwo jest oczywiste będzie twierdził, że jest to spisek krytyków filmowych