PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

Jak ten gniot może mieć 6,2? Ludzie co jest z Wami nie tak? Przeczytałem kilka wątków i wyrobiłem sobie zdanie, że to taka hybryda "Układu Zamkniętego" z komedią. To co zobaczyłem to był kompletny dramat. Aktorstwo jest drewniane, żarty się nie kleją. Ten cały film to zbitek czerstwych dialogów. Naprawdę męczyłem się dramatycznie. Pierwszy raz w życiu wyszedłem z kina. Najlepsze w tym filmie są cycki Magdy Modrej, no i stylizacja Piotra Polka jest ok.

użytkownik usunięty
kimbartek

Zgadzam się.Jestem w takim samym szoku.To jest najgorszy film jaki w życiu widziałem.

trochę szacunku dla Kac Wawy

ocenił(a) film na 3
popup

Kac Wawa gorsza

ale z ocenami tutaj to jest jakaś machlojka

retboor

Jaka machlojka? Dałem 9 bo się należy i takich jak ja, którzy lubią filmy dające do myślenia jest pewnie więcej

Cuuder

Piotrek, zawyżanie przez ciebie ocen fejkontami, nie oznacza, że fim daje do myślenie

raczej twoje nieuczciwe postępowanie daje do myślenia

SzymonOct

Piotrek nie ma problemu z tym, że jego zawyżanie sobie ocen jest oczywiste

Orlagura

administracja powinna coś z tym zrobić

Orlagura

zajmują się czymś innym

antypit

niestety

Orlagura

nadal nic nie zrobili

popup

Co ty piep... tutaj o Kac Wawie? Na układy - świetny film, może poproś kogoś starszego to ci wytłumaczy o co w nim chodzi, bo widać masz problemy z kojarzeniem. Jak można choćby nie docenić aktorów, którzy zagrali tutaj znakomicie!
Ale w tych czasach widzów ogłupionych filmami o bandytach czy avengersach to w sumie dość częste...

Cuuder

Panie P., jest pan zaangażowany zbyt osobiście, aby oceniać obiektywnie

antypit

kto to jest Pan P.?

Orlagura

wiem już, Piotrek

Orlagura

łatwo się domyślić

ocenił(a) film na 2
kimbartek

Myślę że zawyzyli ci co przy tym filmie, w sumie nazwać to coś filmem to gruba przesada, no więc ci co przy nim pracowali
Aktorzy i inni
Bo nie widzę innej logicznej odpowiedzi, chyba że ludzie w tym kraju mają tak zły gust
Choć jak słyszę co ludzie w mieszkaniach słuchają i to w 200 tyś. To jest też to możliwe. ..

kimbartek

Aktorstwo ci się nie podobało? Człowieku, lepiej zakop to konto z powrotem i już nigdy nie odkopuj bo straszne głupoty wypisujesz.
Chyba nie dorosłeś do takich filmów, skoro ci się "żarty nie kleiły"., bo właśnie składały się w jedną całość, a ten film ma bardzo dobry, jasny przekaz,
Poproś tatę to ci może wytłumaczy o co w filmie chodziło, bo widzę, że masz jakieś problemy z kojarzeniem i oceną rzeczywistości, którą w tym filmie świetnie pokazali

Cuuder

Piotrek, ty ciągle gadasz to samo.

Gratuluję pracowitości w zawyżaniu sobie ocen