Nie było tak źle! Kilka miesięcy temu zobaczyłem "Kac Wawę" i podpisuję się pod stwierdzeniem, że był to okropny film.
"Na układy nie ma rady" nie wywołało na mojej twarzy uśmiechu, ale nawet MIŁO SIĘ OGLĄDAŁO ten film. Nie był irytujący, a to już pewna zaleta. Nie wiem, na ile jest życiowy, ale coś w tym jest, że człowiek uczciwy to najczęściej frajer. I nie mam na myśli: "Każdy, kto nie jest cwaniakiem, jest miernotą", tylko, patrząc na tych cwaniaków można łatwo dojść do wniosku, że mają oni w życiu dużo prościej niż zupełnie uczciwy człowiek. Tego mnie poniekąd życie nauczyło.
NIKT MI NIE WMÓWI, ŻE ŻARTU Z GWAŁTU NIE BYŁO! Tekst w stylu: "Każdy był zadowolony, a żona najbardziej" wyraźnie miał charakter humorystyczny, bo to już nie było, jak sam Czaja twierdził, zjawisko w stylu "Agent chce ci wcisnąć ubezpieczenie na cokolwiek". A w każdym razie na to nie wskazywało.
Daję 5/10, Milowiczowi 10/10, bo przy całej głupocie jego roli, naprawdę można się było pośmiać (taki wyjątek od reguły w tym filmie)
Milowiczowi takie role pasują najlepiej. Pasuje fizjonomią i stylem grania. Mnie in plus zaskoczył Polk, bo nie wiedziałem, ze potrafi tak komediowo zagrać.
Oznaki tego widać było czasem w Ojcu Mateuszu, ale tutaj dał czadu.
Mnie się fajnie oglądało, ale widać było, że budżet nie był duży, dlatego pewnie tylko kilka lokacji. Ale aktorzy mi brak rozbudowanej formy zrekompensowali, bo do nikogo nie mógłbym się przyczepić.
Dzięki! Odpowiedziałem Ci już na innym forum, ale powtórzę jeszcze raz - cieszę się, że oprócz różnych hejterów bezrefleksyjnie atakujących ten film są tutaj ludzie normalni, którzy lubią filmy, w których nie liczą się efekty i przerost formy tylko konkretna treść. Pozdrawiam
Dzięki, boje się tylko, że coraz mniej jest teraz myślących ludzi. Hejterstwo, bezmyślność i powierzchowność w ocenie czegokolwiek to teraz wręcz symbol naszych czasów
sorry, że wciskam się w dyskusję, ale znowu muszę podbić pozytywne posty bo o jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor, mmhunter, orlagura etc podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić) Ten koleś dostał obsesji na punkcie scenarzysty tego filmu i siedzi tu od 6 lat codziennie
Odpowiedziałem Ci już pod innym postem. Ten poj... troll rządowy nie może porażki przeboleć hehe, uwielbiam patrzeć jak piszą w tych swoich bezsilnych podrygach
Pjotrek,
a ty cały czas tworzysz teorie odwracające uwagę od twojego nieuczciwego podbijania sobie ocen na filmwebie.
ile tysięcy kont trzeba było pozakładać , aby nieuczciwie zawyżyć sobie ocenę .
Połowa ocen tego filmu to 10-tki
i robisz to przez tyle lat tutaj i na forum Kac Wawy
Piotrek,
jeszcze raz gratuluję pracowitości w tej nieuczciwej autopromocji
ludzie zobaczyli twoje multikonta z których stawiałeś jedynki i dodawałeś chamskie komentarze to się wk... i pokazali ci miejsce w szeregu.
Nie udało się zaniżyć sztucznie ocen jak to robiłeś w kacu!
Brawo forumowicze!
Nie ma to jak porobić trolla hahaha!
I znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - orlagura/antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić) - a dlaczego? Bo ktoś dzisiaj napisał coś pod pozytywnym tematem, a czujny retboor/antypit/orlagura od razu zareagował - czyli niezbity dowód na to, że ten bidny chory psychicznie koleś siedzi tu i czuwa 24/h!!1
niezłe jaja co?.
I znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - orlagura/antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić) - a dlaczego? Bo ktoś dzisiaj napisał coś pod pozytywnym tematem, a czujny retboor/antypit/orlagura od razu zareagował - czyli niezbity dowód na to, że ten bidny chory psychicznie koleś siedzi tu i czuwa 24/h!!1
niezłe jaja co?.
orlagura / antypit / protip - biedny chory człowieku...
7 lat czatować tutaj każdego dnia i pilnować, żeby ktoś wpisu pod pozytywnym komentarzem nie dodał, żeby twój był pierwszy w "najnowszych"...
ale ty jesteś pierd...ty... no ale to już nie nasze zmartwienie raczej twoich bliskich, jeśli jakichś tam masz, aczkolwiek wątpliwe, bo nikt normalny nie ma czasu reagować na każdy wpis bez względu na dzień i porę...
komentuję pozytywne posty bo jakiś troll mający tu konta m.in protip/antypit/retboor codziennie podbija posty negatywne więc trzeba mu utrudnić manipulacje na tym forum
I znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)
I znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - orlagura/antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)
I znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - orlagura/antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)
znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić