PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

Taki nijaki

użytkownik usunięty

Zwiastun nie zachęca. Na plus fakt że bez Karolaka. Co prawda okropny nie jest,to jednak więcej wtop niż komedii z nim.

film nie ma dobrych recenzji

ocenił(a) film na 3
antypit

ja widziałem tylko negatywne

retboor

ja równierz

protip07

protip07 - to kolejne fejkowe konto trolla, który podszywa się pod mój profil i profile innych użytkowników i od momentu założenia od ponad 2 lat CODZIENNIE komentuje tylko negatywne komentarze na forach związanych z P. Czają, czyli na forum Na układy, Kac Wawa i Dywizjon 303.
To jego JEDYNA działalność na Filmwebie. Jego posty pisane z kont protip07, antypit, orlagura, retboor, bekeman, mmhunter etc oraz kilku innych nowo założonych fejków są pod KAŻDYM negatywnym komentarzem! 2 lata temu Admin wyczyścił tysiące jego wpisów dodawanych z innych fejków, ale ten wariat zakłada kolejne
Jak ktoś nie wierzy to wejdźcie w każdy negatywny post tak jak tutaj i zobaczycie - w kółko te same kilka profili "dyskutuje" same z sobą, żeby taki post był w "najnowszych" i to od rana! Dziś był tu przed 8...

Bslagura

Piotrek nieuczciwie zawyża sobie ocenę na filmwebie

Piotrek, pd swoimi fejkontami nie tylko podbija zachwalające wątki, ale również zawyża oceny z nim związane

Robi to tutaj tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)

Piotrek,
jeszcze raz gratuluję pracowitości w tej nieuczciwej autopromocji

Bslagura

Cześć Piotrek

retboor

nie ma pozytywnych recenzji

Orlagura

i nadal nie ma

Orlagura

no i nie ma

Orlagura

i nadal