PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

XD

ocenił(a) film na 1

6.8 za ten paździerz

myxomatosis

...i 8.6 za scenariusz do tego paździerza XD

witwomannn

Ja dałem 9 o dawno takiego filmu nie widziałem - prostego, przyjemnego, z sensem i z jasnym przekazem. Przeszkadza ci to? Do tego fajni aktorzy, żadnych celebrytów, gangsterów itp. Wiec jeżeli coś jest paździerzem, to raczej wasze dziwnie nienawistne i mocno przesadzone komentarze

Cuuder

Piotrek, nie jesteś uczciwy w tej samoocenie

ocenił(a) film na 1
Cuuder

A co to za przekaz jeśli można wiedzieć? W ocenę filmu nie wierzę, taki gniot z taką średnią!?! W piekle jest specjalne miejsce dla Czaji.

ocenił(a) film na 3
myxomatosis

ktoś ponabijał 10-tkami (aktualnie 53% ocen to dyszki) i wzrosło do 7.2

retboor

wiadomo nawet kto

retboor

Przeszkadza ci to? Ja się cieszę, że jest tylu inteligentnych ludzi, którzy doceniają takie filmy i boleję nad ograniczonymi umysłowo, którzy stawiają najniższe oceny

Cuuder

Inteligentna osoba nie uwierzy w nieuczciwe zawyżenie ocen pod tym filmem

Zawyżenie oceny masowo założonymi fejkowymi kontami nie świadczy o docenieniu.

O ograniczeniu umysłowym świadczy raczej to, że będzie się myśleć, że nie jest podejrzane, iż ponad połowa ocen to 10-tki

ergagram

tych 10-tek to jest z 17000

Orlagura

Piotrek się napracował

Orlagura

pracowitości z nieuczciwości trudno odmówić

Orlagura

niestety

Orlagura

pracowity gość

myxomatosis

Za mało! Ja dałem więcej, bo lubię właśnie takie proste, konkretne filmy. Żadnych komputerów, głupot tylko życiowy przekaz. Chyba masz koleś problemy z kojarzeniem, skoro tego nie wyłapałeś tylko ci ocena przeszkadza, ale to już nie mój problem. Ja się cieszę, że jest jeszcze tylu inteligentnych ludzi, którzy docenili te film

ocenił(a) film na 1
Cuuder

panie Czaja, proszę się kłaść już i wysypiać porządnie!

myxomatosis

Co ty pierd... facet? Sam się kładź spać i weź ze sobą to fejkowe konto. boże, wy dostaliście już z tym Czają konkretnie na łeb !
Następny mi tu o jakimś Czai nawija ponad 4 lata od premiery ... ja pier....

ocenił(a) film na 1
Cuuder

dokładnie Panie Piotrze, pora pogodzić się z porażką, to już cztery lata. dobranoc, pchły na noc!

myxomatosis

a dlaczego ty mi piszesz panie Piotrze? Tobie się wydaje, ze ty jesteś normalny?
I nie wiem z jaką porażką ten człowiek miałby się pogodzić? Ze mu film ludzie dobrze oceniają?
To chyba raczej powód do dumy
Porażka to raczej twoje siedzenie tutaj i pisanie do ludzi jako do jakiegoś Piotra... to jest dopiero PORAŻKA
Ile ty masz tu kont? Te wszystkie które piszą o Czai to twoje? Bo nie uwierzę, że więcej ludzi dopadła mania prześladowcza na punkcie tego scenarzysty

Cuuder

Panie Piotrze, nikt nie pokona Pana w ilości fejkont

Orlagura

nadal jest to prawdą

Orlagura

nic się nie zmieniło