Szkoda ze została zniszczona przez przekupnych krytyków
Dokładnie tak! Zobacz, że ten film pokazuje pis w pigułce i zastanawiam się, czy rządowe trolle nie maczają w tym palców, bo tutaj codziennie jakiś typ hejtuje ten film i scenarzystę, ci śmieszni youtuberzy, co wiedzą tyle co zjedzą, robić im się nie chce, a żyć z czegoś muszą też rzucili się na ten film pierd... totalne głupoty - moim zdaniem robią to za pieniądze pis, bo przecież nikt normalny nie siedziałby tutaj codziennie za darmochę!
Jestem dokładnie tego samego zdania!!! to widać jak na dłoni - na przestrzeni lat cały czas te same teksty o scenarzyście - szkalują go, bo pokazał prawdę o ich przekrętach, to się czasem sprawdzało wręcz dosłownie. A ta mafia nie przebacza nawet filmowcom. Wszędzie muszą tych swoich trolli wpierd... Czy na twittera, czy na Youtuba, i nawet na filmweb. Słowa prawdy nie można o nich powiedzieć, bo zaraz nasyłają te swoje trolle. Ale na szczęście są jeszcze normalni ludzie i nie damy się tej bandzie
Ja chyba nawet jako pierwszy podjąłem tutaj ten temat. Naprawdę ta mafia wciska się wszędzie. zero hamulców, moralności, a cały czas pier... o nieuczciwości, zawyżanych ocenach a sami cały czas zaniżają i plują na ten film i jego twórców. To zwykła banda bezsilnych trolli, sami niczego nie potrafią, ale innych opluwają bo nie znoszą zdolniejszych od siebie
Ale mam nadzieję, ze to tak tylko do wyborów. Potem nie będzie miał im kto płacić. I wtedy do roboty wreszcie będą musieli pójść, za najniższą krajową haha
sorry, że wciskam się w dyskusję, ale znowu muszę podbić pozytywne posty bo o jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor, mmhunter, orlagura etc podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić) Ten koleś dostał obsesji na punkcie scenarzysty tego filmu i siedzi tu od 6 lat codziennie
Luz, też temu orlagurze napisałem co sądzę o takich pisowskich trollach jak on. Siedzi tu cały czas i jakiegoś "Piotrka" przeżywa, załosny troll
I masz kolego rację! Nie dajmy się trollom pisu, bo to oni zapłacili trollom za niszczenie tego filmu, bo prawdę o przekrętach pokazuje
I znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)