Nadchodzi Polly

Along Came Polly
2004
6,1 43 tys. ocen
6,1 10 1 43265
5,4 14 krytyków
Nadchodzi Polly
powrót do forum filmu Nadchodzi Polly

... które mimo wszystko bardzo mnie rozśmieszyły. Co prawda w drugiej połowie akcja momentalnie siadła, ale sama obecność Baldwina i Hoffmana (co go skusiła do wzięcia udziału w czymś takim...?), wystarczy, by dać filmowi jedno oczko więcej.
P.S. Hank Azaria jako Claude, instruktor nurkowania, po prostu genialny!

ocenił(a) film na 6
Bowman85

nikt chyba nie oczekuje że zwykła komedia romantyczna bedzie jakimś arcydziełem, takie filmy są z reguły niewymagające i łątwo przewidzieć cały scenariusz. rozwinięcie gdzie wszystko jest cacy potem zwrot gdzie się kłucą/wychodzi jakaś spra a jaw itp. no i czywicie happy end gdzie wszystko się wyjaśnia i ten film nalezy do tych 90% komedii komantycznych które opierajasię na tym schemacie. więc całkowicie zgadzam się przedmówcą xD miał 'prymitywne gagi' ale idzie sie uśmiać, osobiście w około 56 minucie gdzie pokazywany jest taniec Rubena w zwolnionym tempie myślałam ze pęknę. :p na tle innych komedii rmantycznych pokusiłabym się nawet o 9 bo był dość zabawny ale ogólnie jak na film 6.. 7. ;)

ocenił(a) film na 7
Bowman85

Aniston mam wrażenie ze w każdym filmie gra i wygląda tak samo, tutaj nawet nieźle wypadła jako trochę flejtuchowato-roztargniona laska, Stiller jak zawsze momentami obleśny, Hoffman obojętnie co by nie zagrał jest the best a to jego wdzianko na próbie - niby kalasony i obcisła koszulka + fryzura rodem z lat 80ych po prostu usmiałam się bardzo. Hank Azaria jako Claude faktycznie był bardzo zabawny, wygląd i ten akcent mnie rozwaliły. Ja daje 7/10, lubie komedie romantyczne, które nie do końca są romantyczne;)