PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10021811}

Naga broń

The Naked Gun
2025
6,4 15 tys. ocen
6,4 10 1 15435
6,3 44 krytyków
Naga broń
powrót do forum filmu Naga broń

Dla mnie to straszny gniot, ani razu się nie zaśmiałem. Szkoda czasu, taki dobry aktor rozmienia się na drobne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Artur_Bro

Za to z Ciebie wielki dzban, że śmieszą Cię suchary niczym z Familiady.

ocenił(a) film na 2
przemito1987

Zgadzam sie że to nieśmieszny gniot. Natomiast zastanwia mnie wysyp pozytywnych komentarzy pod tym filmem i na youtube jakby to wszystko było na zamówienie pisane. Film jest po prostu tragiczny.

ocenił(a) film na 7
a2b2c2

Mnie zastanawia wysyp negatywnych opinii jakby to wszystko było na zamówienie pisane.

ocenił(a) film na 5
APA

Ale co tu rozumieć. Jednemu się podobało innemu nie. Dla mniebył żenujący, a dla m o j ego brata bardzo sie podobał bo on lubi takie głupkowate filmy. Myślę że 20 lat temu też by mi się spodobał. Zbyt dużo fajnych komedii obejżałam żeby temu filmowi dać wysoką ocenę

ocenił(a) film na 6
a2b2c2

Fajna komedia, można się pośmiać - polecam ;)

ocenił(a) film na 2
przemito1987

To co się dzieje WOKÓŁ tego filmu to jakiś najdziwniejszy medialny eksperyment społeczny i marketingowy. Widzę właściwie tylko same zachwyty nad tą produkcją, recenzentom rozrywa brzuchy, jutuberzy gadają o takim natłoku żartów, że trzeba film zobaczyć kilka razy, by je wszystkie ogarnąć.

ALE W TYM FILMIE NIC TAKIEGO NIE MA!

Jest parę (dosłownie kilka) jako tako świeżych żartów, choć jedyny, który mnie rozbawił, znałem już jakiegoś mema.
Ze dwa, trzy razy coś dzieje się na drugim planie, aczkolwiek każda z tych wychwyconych przeze mnie scenek to kopia żartów z poprzednich części.

To bardziej cienka, smutna komedia kryminalna, nic nie przełamująca (żarty ani na chwilę nie wychodzą poza dopuszczalny dzisiaj gorset norm) ani nie odkrywająca, przegadana i kompletnie bez jakiegokolwiek zaangażowania w budowanie tego świata. Ot, pisany na kolanie scenariusz i oklepane gagi.

PS Nie, Liam nie jest śmieszny, a Pamela jest koszmarnie sztuczna.

ocenił(a) film na 1
przemito1987

Przy kilku pozytywnych komentarzach widać w nicku rocznik osoby. 91, 1984, 1985. Widać że to jednak cały czas młodzież, nawet jeśli mają po 40 lat ale nie wychowali się na genialnych produkcjach z dawnych lat tylko na współczesnych gniotach, gdzie wymagania względem widza nie są wygórowane. O tempora, o mores!

ocenił(a) film na 2
przemito1987

On w ogóle nie pasuje do tej roli .....