Mówicie, że Stone jest w tym filmie genialna. Jednak według mnie jej postać jest nienaturalna i jestem trochę nią zniesmaczony. Pojawiają się plotki jakoby Pacuła w tym filmie miała grać Roxy. To nie jest prawda. Po takich rolach jak w Pocałunku Pacule zaproponowano by drugoplanową rolę Roxy, a niemającej jeszcze żadnej dobrej roli na koncie Stone Catherine. Według mnie Pacuła lepiej wypadłaby w roli Catherine, gdyż jej rola nabrałaby więcej tajemnicy, a nie wulgaryzmu i film byłby udany.
Oczywiście. Nasza Joasia Pacuła i bez tego jest symbolem seksu i jedną z najwybitniejszych hollywoodzkich gwiazd. Szkoda że odrzuciła propozycję i nie zagrała w tym filmie. I tak jest wspaniała
Nikt Pacule żadnej roli nie proponował, mogła najwyżej brać udział w kastingu i tyle. Do roli Catherine od samego początku planowano wielką gwiazdę, już Sharon Stone oceniana była jako małe nazwisko (mimo, że miała już na koncie role w kilku hitach) i tylko dzięki uporowi reżysera udało się przekonać Douglasa i producentów żeby dano jej szansę. Nie bez znaczenia była jej niedawna rola w hitowej 'Pamięci Absolutnej', która sprawiała, że można było ją wpisać na plakat jako gwiazdę filmu.
Nie bardzo też wiem. co to ma niby znaczyć, że gdyby grała Pacuła, to jej rola nabrała by więcej tajemnicy a nie wulgaryzmu? Toż to Pacuła była/jest synonimem wulgaryzmu i wyuzdania, wiele takich ról miała na koncie w b klasowych produkcjach. Dla Sharon, jeśli się nie mylę, to była pierwsza taka rola i tylko dzięki swym fantastycznym umiejętnościom tak ją wykreowała. Do tej pory grywała zazwyczaj sympatyczne, miłe dziewczyny.
Ja szłyszałem że taką wersje że Sharon Stone zaangazowano do tego filmu ponieważ inne wieksze ,znane gwiazdy jak Demi Moore czy Nicole Kidman nie chciały grać w tak odważnych scenach erotycznych ,dla tego Sharon zagrała i zrobiła to kapitalnie !
Zgadzam się. W ciekawostkach jest zawarta informacja, że wiele aktorem odrzuciły zagranie tej roli , z powodu dużej ilości oraz odważnych scen erotycznych, które jak dla mnie były świetne!
No rzeczywiście sceny seksu udawane przez Sharon Stone wydawały się bardzo realistyczne i bardzo odważne .