Najście

À l'intérieur
2007
5,7 8,8 tys. ocen
5,7 10 1 8769
8,0 14 krytyków
Najście
powrót do forum filmu Najście

-- spoilery -- Straszny był ten film, musialam co chwilę zatrzymywać żeby ochłonąć. Szczególnie gdy na koncu posterunkowy zaczął bić laskę po brzuchu kijem oraz gdy kobieta jej rozcinała brzuch. Nigdy nie byłam przeciwniczką aborcji, ale gdy myślalam na tym filmie co się dzieje z dzieckiem to słabo mi się robiło. Nie dla widzów o słabych nerwach.

ocenił(a) film na 10
Sighma

Szczerze- ten film nie był straszny jak dla mnie. Może dlatego , że zaczynając oglądać horrory, zaczynałem od tych najbrutalniejszych tytułów. Z jednym się z tobą zgadzam- jak bił kolesiówę tą laską po brzuchu zrobiło się przygnębiająco. Podobał mi się ten film ale nie zrobił na mni jakiegoś większego wrażenia....

użytkownik usunięty
marcin724

Ale i tak nic brutalnością nie pobije laboratorium diabła.

ocenił(a) film na 10

Nie oglądałem jeszcz e"brutalnością..." Spierałbym się trochę z tym... Po tym co zobaczyłem w Auguscie Undergroundzie...

ocenił(a) film na 7

Widziałam Laboratorium diabła, Salo, wszystkie części Guinea Pig itd... ale to nie zmienia faktu że Najście jest brutalnym filmem i mną wstrząsnął. Tak samo jak Seed wersja nieocenzurowana.

użytkownik usunięty
Sighma

Oj to będę musiał obejrzeć

ocenił(a) film na 7

To obejrzyj :)

http://www.filmweb.pl/f299151/Seed+Skazany+na+%C5%9Bmier%C4%87,2007

Scenę z młotkiem i kobietą włączałam rodzicom i chłopakowi. Tata wyszedł, mama powiedziała że zaraz będzie wymiotować, a chłopak spojrzał na mnie dziwnie i zapytał czemu oglądam takie obrzydlistwa. :D:D

ocenił(a) film na 9
marcin724

powiem szczerze, zjebalo to klimat filmu
tutaj ogladamy walke o zycie resztkami sił a nagle policjaln zachowuje sie jak zombie i zaczyna tluc tą cieżarna po brzuchu bez powodu

ocenił(a) film na 10
hailslayer

szczerze mówiąć żadnych z waszych powyższych propozycji nie oglądałem ale polecam:
-Farmhouse, blady strach, martyrs...

ocenił(a) film na 4
marcin724

Ktoś tu wspomniał o zombie, hehe. Ja tą scenę odebrałem tak samo i nadszarpnęła ona dość poważnie końcową opinię na temat filmu. Brutalność stała na dość wysokim poziomie, ale niczym nie zaskoczyła . Początek filmu dobry, potem było już coraz gorzej. Podobał mi się pomysł na film i fragmenty, kiedy pokazywane było zachowanie płodu. Nie podobało mi się to, że jedna babka ich tam wszystkich załatwiła. Po opiniach spodziewałem się czegoś więcej. Daję 4/10

cunthunt777

Z tego, co zauważyłam, policjant był w szoku i miał do tego pełne prawo po tym co przeżył i po tym, co zobaczył, nim stracił oczy ;) Ale możliwe że nie załapałam, bo co chwila przełączałam na inny kanał albo zasłaniałam się poduszką...

hailslayer

Siemka :)
Szukam właśnie tego filmu gdzie go mogę obejrzeć ?

I jak znacie jakieś podobne filmy lub przynajmniej dobre horrory to jestem zainteresowany.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Sighma

dla mnie najgorsze były sceny pokazujące płód w łonie matki, czyli to, jak dziecko się męczy... krew w pewnym momencie przestała robić wrażenie, bo tryskała non stop i zewsząd, aż widz się przyzwyczaił. Poza tym ta kobieta - morderczyni musiała mieć nadludzkie moce, żeby wszystkich gliniarzy pozabijać i to głównie nożyczkami. Moja opinia - badziew.