Kolejny film z cyklu "porzygajmy razem"! Po co ludzie kręca takie filmy!? Człowiek nastroi się na horror a widzi takie coś! Poczatek ciekawy i wciągający. Napięcie rośnie wraz z kolejnymi atakami oprawczyni a moment strzelenia w głowe policjantowi jest po prostu wstrząsający. Lecz później .. no właśnie! Ostatnia scena z "porodem" jak i poprzednia z uderzeniem ciężarnej w brzuch jest wręcz obrzydliwa! Twórcy filmów gore mają wg mnie nie pokoleji pod sufitem! 4/10
"Kolejny film z cyklu "porzygajmy razem"- ja nie porzygałem się, nikt ci nie każe oglądać takich filmów
"Po co ludzie kręca takie filmy!?"- klasyczna Piła nam nie wystarcza ;)
"Człowiek nastroi się na horror a widzi takie coś! "- od tego są portale takie jak filmweb.pl aby wcześniej upenić/dowiedzieć się, z jakiego podgatunku lub o czym jest dany filmik
"a widzi takie coś!"- tak jak twój obrazek??? czy to kogoś śmieszy? Nie! to jest żałosne, i bawi same dzieciaki
"Poczatek ciekawy i wciągający. Napięcie rośnie wraz z kolejnymi atakami oprawczyni a moment strzelenia w głowe policjantowi jest po prostu wstrząsający."- tu już się z panem zgadzam ;)
"Lecz później .. no właśnie! Ostatnia scena z "porodem" jak i poprzednia z uderzeniem ciężarnej w brzuch jest wręcz obrzydliwa! "- może wstrząsająca?, ja tam nic obrzydliwego nie widziałem, flaków na wierzchu nie było (tylko hektolitry krwi), więc tak do końca nie byłem obrzydzony. Masz za słabe nerwy widocznie.
"Twórcy filmów gore mają wg mnie nie pokoleji pod sufitem!"- tego filmu może nie, ale są twórcy, którzy przesadzają z brutalnością, patrz: August Underground czy Guinea Pig.
pozdrawiam ;)