O co chodzi z tym policjantem, który nagle wstaje zapala światło i zaczyna lać tą w ciąży?
to wygladało raczej jakby był zombie i sie rzucał na mięso.. a nie na czlowieka który był policjantem i oczy mu wydłubali to sobie zleje wszystkich co podejdą...
Do Tomashi - Wyłazi kulturka, oj, wyłazi. Właśnie na tym polegają riposty tych, którzy nie mają argumentów - zmieszać z błotem i zbluzgać. Gratuluję!
Czy dziecko urodziło się martwe? bo nie płakało po ''urodzeniu'' myślę że posterunkowy bez oczu je tak nieżle skatował że chyba martwe było ale wolę zapytać co Wy o tym sądzice?
zapomniałeś dodać że zaczął lać tą w ciąży właśnie w brzuch... trochę bezsensu, nie sądzę by myślał że leje tą co naszła... uważam że wiedział że leje ta w ciąży... słuchu nie stracił. powód?? mam parę pomysłów...
no właśnie nie wiem ale wydaje mi się, że to było takie ,,z dupy' 'dodane...reżyser powiedział ,,ok dodamy tu na końcu policjanta który nagle staje się zombie czy tam demonem (czarne oczy miał) i niech zaatakuję główną bohaterkę bo trzeba odwrócic jej czymś uwagę od tej psycholki która chce ją zabić przez cały film : )
Scena totalnie bezsensowna no ale...