Najście

À l'intérieur
2007
5,7 8,8 tys. ocen
5,7 10 1 8769
8,0 14 krytyków
Najście
powrót do forum filmu Najście

Pytanie do tych co widzieli

użytkownik usunięty

O co chodzi z tym policjantem, który nagle wstaje zapala światło i zaczyna lać tą w ciąży?

Nie miał oczu i nie widział kogo "leje"...

użytkownik usunięty
Anihilator

to wygladało raczej jakby był zombie i sie rzucał na mięso.. a nie na czlowieka który był policjantem i oczy mu wydłubali to sobie zleje wszystkich co podejdą...

Policjant zaatakował Sarah bo myślał że to ta kobieta psychopatka.

Witcher

Reżyserowi pomyliły się kartki ze scenariuszem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Tomashi_2

Do Tomashi - Wyłazi kulturka, oj, wyłazi. Właśnie na tym polegają riposty tych, którzy nie mają argumentów - zmieszać z błotem i zbluzgać. Gratuluję!

piotr100

reżyser naj-eb-any był.

ocenił(a) film na 3
piotr100

Padłem. Dobre :D

piotr100

hehe, dobre :) Scenę z innego filmu nakręcili, hehe.

ocenił(a) film na 7
Eleonora

Czy dziecko urodziło się martwe? bo nie płakało po ''urodzeniu'' myślę że posterunkowy bez oczu je tak nieżle skatował że chyba martwe było ale wolę zapytać co Wy o tym sądzice?

janet232

Dziecko płakało gdy bujali się w fotelu więc żyło.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 9

zapomniałeś dodać że zaczął lać tą w ciąży właśnie w brzuch... trochę bezsensu, nie sądzę by myślał że leje tą co naszła... uważam że wiedział że leje ta w ciąży... słuchu nie stracił. powód?? mam parę pomysłów...

ocenił(a) film na 5

no właśnie nie wiem ale wydaje mi się, że to było takie ,,z dupy' 'dodane...reżyser powiedział ,,ok dodamy tu na końcu policjanta który nagle staje się zombie czy tam demonem (czarne oczy miał) i niech zaatakuję główną bohaterkę bo trzeba odwrócic jej czymś uwagę od tej psycholki która chce ją zabić przez cały film : )

Scena totalnie bezsensowna no ale...