Najczarniejsza godzina

The Darkest Hour
2011
4,6 11 tys. ocen
4,6 10 1 10982
3,3 3 krytyków
Najczarniejsza godzina
powrót do forum filmu Najczarniejsza godzina

zapowiada sie kiczowato:P pewnie turysci w moskwie pałaszuja po kremlu eh a moglby byc fajny film

Syrinx

sorki rusek napewno producent:) ale juz po zwiastunie widac ze bedzie wialo bardziej promocja Moskwy niz dobrym klimatem:)

Syrinx

oj nie stękaj

The_Fallen

no dobra;) moze sie pozytywnie rozczaruje;P

Syrinx

To, że w Moskwie to chyba dobrze. Znowu chciałbys oglądac Los Angeles i Nowy York?

HRA

nie ale wolalbym cos mneij oklepanego niz Moskwa bo producenci z moskwy:P i na sile lansowanie tego miasta...juz wolalbym atak na Denver:P

Syrinx

O kiedy Moskwa jest oklepana? Mi już bokiem wychodzą powiewające na wietrze flagi juesej. W Straży Nocnej (reżyser Timur Bekmambetow, tu jest producentem) klimat Moskwy był idealnie wpasowany. Gdyby akcja tego filmu działa się w USA, to bym go olała. Takie moje skromne zdanie;)
Ps. na Denver już pewnie był jakiś atak kosmitów/wirus/zombie/zmutowane surykatki (niepotrzebne skreślić).

Origami88

chodiz o to ze Moskwe czesto pokazuja w filmach gdzie jest mowa o rosji i zazwyczja snieg tam pada! ale widac kto jest producentem i tyle!

Syrinx

Czyli problemem jest śnieg w Moskwie... nie mam więcej pytań.

Origami88

nie smieje sie ze sniegu ale smieszne jest t oz e to ruscy producenci staraja sie od dobrych paru lat lansowac moskwe w wielu filmach akcja dzieje sie albo w moskwie albo jest wspominana! np MI 4 w tym roku i pewnie sporo filmow sie znajdzie! wczesniej ciagle cos dzialo sie w Paryzu:P ps dobra nie wazne z tym wazne ze jak widzialem zwiastun to troche sie usmialem z tego!