Zwiastun kompletnie nie przypomina książki... a Ira w płonącym samochodzie??? Serio?? Trochę mnie drażnią takie duże różnice
W filmach ale i tak obejrzę ;)
Fragment Luke'a i jego matki sprawił u mnie wrażenie, że ich relacje nie są również takie same jak w książce :/ Mam nadzieję, ze jednak się mylę ;)
To prawda. Wiadomo, że książki nie można być w stu procentach przenieść na ekran, ale widać, że zmiany będą duże...
Ale Luke jest baardzo seksowny, a Sophia dokładnie taka jak sobie wyobrażałam :)
Zmiany faktycznie widoczne już w zwiastunie, ale w sumie to normalne w filmach na podstawie powieści Sparksa, zawsze coś jest inaczej, mnie to jednak nie przeszkadza, książki uwielbiam, a na filmy zawsze nie mogę się doczekać, tak jest również teraz. Czekam na ten film odkąd dorwałam książke :P Bedzie cudownie, jak zawsze :P Nie jestem obiektywna bo uwielbiam i ksiązki i filmy, nawet jeśli znacząco się różnią :D Te różnice generalnie nie są takie złe, gdyby wszystko było identycznie jak w książe film byłby nudny, każdy wiedziałby po kolei co bedzie, co sie stanie, a tak jest szansa na jakieś zaskoczenie, chociażby z płonącym autem,, którego w ksiązce nie było, przeciwnie Ira uwięziony był w samochodzie, ale do okoła było pełno śniegu, czego w zwiastunie nie zauważyłam. Tak czy inaczej zapowiada sie ciekawie, czekam na możliwość obejrzenia, mam nadzieje, że szybko wyląduje w internecie, nawet z napisami, bez róznicy :D zapewne kolejny film z tej serii wyląduje w ulubionych :)
warto książke przeczytać ? :) bo ostatnio się zawiodłam czytając "dla ciebie wszystko"
Moim zdaniem Najdłuższa podróż była lepsza od Dla ciebie wszystko, która też nie zrobiła na mnie dużego wrażenia, więc chyba warto przeczytać ;)
ja tez nie, mam tylko ksiazke.
Serio, brak sniegu i plonacy samochod ? SERIO O.O
Też mnie to zaskoczyło i nawet przez chwile zastanawiałam sie czy w książce faktycznie był śnieg, czy może pomyliło mi się z inną, ale nie :) No nic - zobaczymy. Nie ma sie co czepiać, bo to tylko film na motywach powieści wiec dokładnego odwzorowania być nie może. Mnie to w tych filmach nie przeszkadza, bo jest baaardzo czeste ale i tak czuje, że bedzie dobrze :D
Przystojny aktor , nawet bardzo przystojny . Ale trochę film będzie się różnił od książki