Namiętność

Passion
2012
5,2 8,4 tys. ocen
5,2 10 1 8365
5,3 9 krytyków
Namiętność
powrót do forum filmu Namiętność
ocenił(a) film na 5
Sparow5

McAdams

GhostFace

Mi też. Mam nadzieję, że zerwie tą rolą swój wizerunek naiwnej, uroczej, słodkiej do porzygu dziewczynki, a w zamian przyjdzie stąpająca twardo po ziemi kobieta. Po zwiastunie widać, że to pewnie będzie taka zimna, wyrachowana sucz. Zapowiada się pasjonujący film hehe

ocenił(a) film na 5
Sparow5

Zagrała też u Malicka i w czekającym na premierę filmie szpiegowskim Corbijna. Zdecydowanie idzie w dobrym kierunku, co cieszy, bo jest ładniutka.

GhostFace

Rachel zdecydowanie :)

Sparow5

We "Wrednych dziewczynach" nie miała zbyt uroczej roli. Co prawda, grała tylko wredna nastolatkę, a nie dorosła kobietę, ale zawsze coś w odwrotnym kierunku.
Tak samo w "Sherlocku" pokazała pazurki, a o "Północy w Paryżu" niesamowicie irytującą postać grała - bardzo przekonywujaco.

GhostFace

A mi Rapace. Taki elegancki kot z niej :) McAdams też w porządku. Natomiast trzeba uczciwie sobie powiedzieć, że obydwie przegrywają z Rebeccą Romijn z "Femme Fatale". To dopiero była petarda!

użytkownik usunięty
Sparow5

Oczywiście, że Rapace.

Doskonały wybór. Rapace ma w sobie coś takiego magnetyzującego, nieprawdaż?

użytkownik usunięty
La_Pier

McAdams wygląda za ładnie, jakos tam gwiazdorsko. Rapace natomiast jest "normalna", a nic tak nie kręci jak kobiety dnia codziennego :)

Pewnie dlatego wygląda "normalnie", ponieważ wcieliła się w szarą myszkę. "Normalnie", hi hi, dobre, a spotkaj taką wyrafinowaną urodę na polskiej ulicy ;) McAdams jest zepsuta. Ale to Noomi ma w sobie więcej uroku. Mam nadzieję, że De Palma w filmie przeciągnął obydwie aktorki przez ekscytującą przygodę.

ocenił(a) film na 5
La_Pier

Na IMDB piszą, że film niestety nie jest mocno erotyczny. Za to ogólnie mocno DePalmowski.

GhostFace

Mi to nie przeszkadza, bo wiadomo, że nagość nie jest niezbędna przy tworzeniu dobrego filmu.

ocenił(a) film na 5

Tylko Rapace nie ma ani piersi, ani pupska. Ograniczona zabawa...

McAdams ma piękne pośladki i kształtne małe piersi. Ładny uśmiech, bla blabla...

GhostFace

Ja bardzo lubię małe piersi u kobiet. Zawsze można związać i postawić do kąta - kara za płaską pupę ;)

użytkownik usunięty
La_Pier

Najważniejsze są nogi, to jest wizytówka kobiety.

A dla mnie oczy.

użytkownik usunięty
La_Pier

ex aequo

Sparow5

Repace jest brzydka i ma w sobie cos takiego, że niesamowicie irytuje mnie na ekranie.

rox16

Nie ma takiej klasycznej urody jak Rachel, ale tez ma w sobie coś ciekawego. Każdy film, który z nia ogladałam, podobał mi się (Babycall, Piraci z Karaibów, trylogia Millenium).
Nie zmienia to faktu,że bardziej jestem fanką McAdams.;)