Jakbym nie miał Sparow w nicku to kogo byś w zamian wstawiła? W ogóle ta I część jakoś nie wiąże się z drugą, bo osobliwe to na plus, więc zmień na słabe lepiej. Btw. to kontroluj te swoje gimbusiarskie zapędy, bo robisz tutaj focha, a ja odpowiedziałem ci na pytanie, w nietypowej formie, ale jednak.
Poczucie humoru godne filmu "Movie 43". Użycie słowa "osobliwy" było nacechowane ironią. Zadałam normalne pytanie, bo są filmy do obejrzenia on-line i spodziewałam się normalnej odpowiedzi a nie głupawej. Widać, że nie masz nic do roboty skoro tracisz czas na odpisywanie durnymi uwagami. Są ludzie, którzy poważnie traktują ten portal, chcą się czegoś dowiedzieć, a nie jak coś do pisania bredni.
Odpowiedź była, ale skoro twój móżdżek nie potrafi jej przetworzyć to już inna sprawa. Przypasowała mi taka forma wypowiedzi, bez silenia się na humor, ot. Dziwne, ale nie wyłapałem tej ironii, może głównie dlatego, że w moim poście nie miałem zamiaru dbania o śmieszność . Ale ok piszesz, że mam chuyowe poczucie humoru. Ale jakie w takim razie masz ty? Wcale xD Jesteś zimną, sfochowaną babą z zerowym dystansem i luzem. Faktycznie nie mam czasu hehe.