Napoleon Wybuchowiec

Napoleon Dynamite
2004
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 13957
6,8 16 krytyków
Napoleon Wybuchowiec
powrót do forum filmu Napoleon Wybuchowiec

Gdy tylko zobaczyłem w czołówce logo MTV, wiedziałem, że nie jest dobrze. "Napoleon" pozuje na dzieło a la Kevin Smith, ale brakuje mu wszystkiego, co można bez problemów znaleźć w filmach Smitha. Nie ma tu dowcipnych dialogów, interesujących bohaterów, ciekawej fabuły, ważkich problemów życiowych. Jest tylko dziwactwo i żałosność.

ocenił(a) film na 10
lifter67

To nie jest film prosty. Operuje czymś znacznie więcej niż bezpośrednim przekazem. Tu liczą się emocje i klimaty. Najważniejsze są pozytywne wibracje, którymi ten film bombarduje nas cały czas.

ocenił(a) film na 2
Adam_kontrabas

Mnie tym bombardowaniem nie trafił, albo może go nie doczekałem (zwątpiłem w połowie).

ocenił(a) film na 10
lifter67

Słabo, jeśli komentujesz film, którego nie dość, że nie zrozumiałeś to jeszcze nie obejrzałeś do końca...

ocenił(a) film na 2
Adam_kontrabas

Najwyraźniej jestem za głupi, żeby go zrozumieć - albo to film jest za głupi, żeby go zrozumieć.

ocenił(a) film na 10
lifter67

Nie będę cię hejtować bo widzę, że masz w najwyzej ocenianych skrzypka na dachu, jeden z najlepszych musicali wszech czasów moim zdaniem, jednak zupełnie nie zgadzam się z tobą w tej kwestii :)

ocenił(a) film na 2
Adam_kontrabas

Najwyraźniej mamy trochę odmienne gusta :)