To jest najgorszy film jaki w życiu oglądałem:)
przez cały film czekałem na rozwój akcji i nagle zobaczyłem końcowe litery po prostu masakra:))
Chyba nie trafił do Ciebie po prostu bo film jest świetny. Tylko po co aż tak ocenę zaniżać!!!???
Za to bzdurny Dyktator to według Ciebie arcydzieło!, tak?
Komedia jest po to żeby sie pośmiać. Tak durny moze ale przynajmniej przy nim się sporo posmiałem a o to chodzi w komedii. A przy napoleonie po prostu nawet usta mi sie nie poruszyły. Kazdy ma swoje zdanie i moja opinia jest wyrażeniem mojego zdania na temat tego filmu. Wiadomo są gusty i gusciki :P
Nie znam Cie ale skoro ten film Cie nie bawil, to po co go ogladales?Mozna poczytac opisy;) Mnie nie bawia komedie w stylu Kac Vegas itp. i ich nie ogladam. Do puenty. Na Twoim miejscu szerokim lukiem bym omijal komedie/filmy jak Napoleon Dynamite a skupil sie na takich jak wymieniony Kac Vegas. Nie dziekuj za rade;)
mnie ten film bawil non stop, prawie kazda scena. chyba chodzi tutaj o to aby wczuc sie w pewna konwencje, szkola na przedmiesciach, wyolbrzymiona malomiasteczkowa mentalnosc bohaterow, nerd'y z fantazja kontra popularni.
nie obraz sie ale patrzac na twoj awatar z motorem i futurystycznym smokiem chyba wiem czemu nie zrozumiales tego filmu - zaliczasz sie do grupy ludzi z ktorych ten film sie nabija.
Przyznam, że po opisie spodziewałam się kolejnej typowej amerykańskiej komedii o mało popularnym nastolatku, który pragnie dostać się do szkolnej elity, a tu proszę - zupełnie inny rodzaj kina :)
Szkoda tylko, że tak wielu ludzi go nie docenia.
Dokładnie, chyba niektórzy się przyzwyczaili do tych masowych komedii tego typu(i chyba w dalszym ciągu się tym jarają) i nie doceniają takiego Napoleona, komedii, która ma swój niepowtarzalny klimat. :)
dokładnie :P film trzeba najpierw zrozumieć aby go oceniać.. czy zna ktoś filmy tego typu, podobne ??
Oj mało jest chyba tego typu komedii, na tą chwilę nie przychodzi mi nic do głowy... :-/
Wszystko było by ok gdyby nie to że to miała być komedia a komedii w tym filmie było 0 dlatego tez taka moja ocena:)))
Skoro nie wyczułeś klimatu w tym filmie, KOMEDII jak by nie patrzeć, to nie ma sensu tego tłumaczyć
Nie jest to prosty typowy film dla idiotów :) W sumie spojrzałem na twój profil i wszystko jasne, pewnie bezmózgi fan Szybkich i wściekłych typowy fifarafa samiec alfa bez poczucia humoru i inteligencji
I widzisz chłopie jak sobie pościeliłeś ? Pseudointeligencja nie śpi...zamiast podać Ci jakiś sensowny argument na poparcie swych "ynteligentnych" teorii, zdeptali Cie buciorami jak jak robaka. Bo nie dość, że nie zrozumiałeś tego dzieła, nie wczułeś się w klimat i podobali Ci się Szybcy i Wściekli, to jeszcze masz avatar z motorem - jak to określił mój poprzednik - Wróżbita Kryszti - " typowy fifarafa samiec alfa bez poczucia humoru i inteligencji". Czujesz moc tego portalu ? I mówi to koleś który ocenił "Dom 1000 trupów" na 10. Typowy emo-podmiot zachwycony kiczem i tandetą, który na siłę stara się być oryginalny.
Autor też się specjalnie nie popisał mocą argumentów (poza tym wątpliwym o rzekomej nudzie). Jedni są warci drugich.