PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849396}

Nareszcie sam w domu

Home Sweet Home Alone
2021
3,4 1,8 tys. ocen
3,4 10 1 1790
Nareszcie sam w domu
powrót do forum filmu Nareszcie sam w domu

Ja chciałem zapytać czy wiadomo coś o premierze w Polsce? Disney+ podobno ma być dostępny w Polsce latem 2022, to trochę długo.

Jaki polski tytuł film będzie nosił?:
* Max sam w domu
* Sam w słodkim domu
* Sam w domu po raz szósty

Poza tym to nie narzekajcie tak widząc tylko zwiastun (wcale nie jest zły). Wiadomo że cz. 1 i 2 to sentymentalne klasyki, ale miło będzie zobaczyć kontynuację tej franczyzy. Nigdy już nie zobaczymy Mc. Culkin w roli dziecka to jasne. Pobicie tego jest nierealne bazując na tym samym schemacie. Ocenianie grubego chłopaka... no serio. Dajcie na luz i spójrzcie na tą produkcję nie przez pryzmat dwóch pierwszych części.
Mi z całej tej franczyzy poza 1 i 2 podobał się bardzo 5 czyli Finn sam w domu.

Zapowiada się dobrze, ważne że utrzymują klimat świąt ;)

Airemek254

Ale to nie jest narzekanie, bo zapowiada się tragicznie. Wygląda to po prostu bardzo tandetnie z beznadziejną obsadą w ogóle nie pasującą do tego typu filmu

Airemek254

happy ? ;)

Airemek254

No wiesz, oglądając reklamę Google Assistant z Culkinem, z jakiegoś powodu poczułem jakbym dostał prawilny Home Alone 3. I widać, że nie tylko ja tak uważam. Więc nie jestem taki na 100% pewien, że Culkin jeszcze by trochę nie zaczarował :D

Pewnie gdyby to było dłuższe, to byłaby klapa, ale myślę, że w takiej krótkiej formie dostaliśmy tę jeszcze jedną odrobineczkę magii z tamtych lat :) Nie oglądałem jeszcze Maxa, pewnie dopiero za rok zobaczę, ale czuję, że reklama Google Assistant się przyda na otarcie łez <3

kacperek1990

Przyda się, zarówno czekając na Maxa, jak i po obejrzeniu Maxa.

Airemek254

Polski tytuł filmu grubas/spaslak sam w domu hahaha