Myślę, że wiele osób oglądających ten film nie zauważa ważnej i smutnej rzeczy mianowicie jak prawdopodobnie już w większości zepsute, rozwiązłe, a nawet zdemoralizowane, wulgarne i do tego wytatuowane stały się żyjące w dobrobycie kobiety zachodniego świata.
Nie przegoniły; poznałam w życiu bardzo mało kobiet zachowujących się jak faceci. Skoro wam to nie daje szczęścia to po co się tak zachowujecie?
Czyli nie pijesz, nie palisz, nie używasz narkotyków, nie zdradzasz-jesteś wierna i do łóżka chodzisz tylko z jedynym, ukochanym partnerem, nie masz tatuaży i nie jesteś wykolczykowana jak kurtyzany, nigdy nie używasz wulgaryzmów, nie nosisz kilograma zbędnego makijażu. Jednym słowem święta i idealna kobieta się znalazła! A może Tobie i Twoim znajomym Ci idealnym kobietom, to kim jesteście naprawdę, otworzyłaby dopiero oczy wizyta np. we współczesnym Iranie, o którym opowiada ten wspaniały film?
Skoro masz pretensje do kobiet to pewnie sam jesteś idealny? I jak już wspomniałam - poznałam bardzo mało kobiet zachowujących się jak faceci. To wy wszyscy jesteście puszczalscy, agresywni i macie nałogi. Makijażu nie nosi się w kilogramach, poza tym wy nawet nie zauważacie nawet takich szatych myszek bez makijażu. Nawet w pracy zachowujecie się nieprofesjonalnie do takich i traktujecie gorzej niż te zrobione dziewczyny.
Nazywając siebie i swoje koleżanki " szarymi myszkami" oznacza, że być może i niestety Ty i Twoje koleżanki uważacie się za kobiety nietrakcyjne, także fizycznie-co nie jest winą mężczyzn. I to Ty sama masz pretensje do kobiet, szczególnie do tych, które-nie tak jak Ty i Twe koleżanki-przyciagają wzrok mężczyzn swoją urodą, wyglądem ale również tym kim są, choćby mając jakieś pasje w życiu, poza wielogodzinnym gmeraniem w telefonie. Żaden facet nie chce być z kobietą, która uważa się sama za brzydką i nieatrakcyjną. Poza tym porównaj proszę na YouTube protesty tzw. Strajku Kobiet w Polsce z protestami dziewczyn i kobiet w Iranie! To straszne zderzenie tego kobiecego ścieku agresywnych, chamskich, prostackich i wulgarnych kobiet, które wylało się na ulice polskich miast atakujących nawet Bogu ducha winne panie policjantki, a pokojowe protesty w Iranie, dziewczyn marzących o szmince i pomalowaniu sobie paznokci, do których policja zachowywała się bardzo brutalnie, strzelała nawet prosto w twarz bronią na śrut. Tak jak to jest pokazane w tym filmie.
Ja nic takiego nie zauważyłem. Zauważam natomiast z przykrością, że religijno - patriarchalno-mizoginistyczny fundamentalizm ma się całkiem dobrze w Polsce.
Bóg zapłać za dobre wiadomości! Wystarczy przestać karmić się chorymi mediami skażonymi tęczowymi ideologiami i feminazizmem, a świat staje się normalny i piękny!
Hahahaha :) jaki obrzydliwy tekst :) nie mam tatuaży, ale uważam że są super. Nie piję, ale wino jak i kulinaria to sztuka. ;) a miłość to miłość, jeśli dotyczy dwóch dorosłych osób. jak dobrze być szczęśliwą kobietą zachodu, mamą chłopca i piesków, żoną człowieka, który chodzi z nami na parady równości i protesty. Piękny jesteś świecie. Giń polski patriarchacie :)))
Jeśli uważasz, że mężczyźni wkładający sobie m.in. kuśki do odbytu to prawdziwa miłość, normalne małżeństwo i zdrowa rodzina to poproś swojego męża aby specjalnie dla Ciebie udowodnił to i przespał się z gejami. Poza tym Niemcy w czasach Adolfa Hitlera też byli bardzo szczęśliwi, chodząc pełni euforii na radosne parady. Dla nich świat też był piękny i normalny aż do czasu! :-) Szczęść Boże Tobie i Twojej rodzinie! :-)