Nasienie świętej figi

Danaye anjir-e moabad
2024
7,3 7,5 tys. ocen
7,3 10 1 7462
7,3 32 krytyków
Nasienie świętej figi
powrót do forum filmu Nasienie świętej figi

Myślę, że wiele osób oglądających ten film nie zauważa ważnej i smutnej rzeczy mianowicie jak prawdopodobnie już w większości zepsute, rozwiązłe, a nawet zdemoralizowane, wulgarne i do tego wytatuowane stały się żyjące w dobrobycie kobiety zachodniego świata.

Hrabiaaaa

Gonią facetów, którzy są tacy od zawsze.

kilopasztetowej

Już dawno przegoniły! Teraz przekonały się tylko, że to nie daje żadnego szczęścia!

Hrabiaaaa

Nie przegoniły; poznałam w życiu bardzo mało kobiet zachowujących się jak faceci. Skoro wam to nie daje szczęścia to po co się tak zachowujecie?

kilopasztetowej

Czyli nie pijesz, nie palisz, nie używasz narkotyków, nie zdradzasz-jesteś wierna i do łóżka chodzisz tylko z jedynym, ukochanym partnerem, nie masz tatuaży i nie jesteś wykolczykowana jak kurtyzany, nigdy nie używasz wulgaryzmów, nie nosisz kilograma zbędnego makijażu. Jednym słowem święta i idealna kobieta się znalazła! A może Tobie i Twoim znajomym Ci idealnym kobietom, to kim jesteście naprawdę, otworzyłaby dopiero oczy wizyta np. we współczesnym Iranie, o którym opowiada ten wspaniały film?

Hrabiaaaa

Skoro masz pretensje do kobiet to pewnie sam jesteś idealny? I jak już wspomniałam - poznałam bardzo mało kobiet zachowujących się jak faceci. To wy wszyscy jesteście puszczalscy, agresywni i macie nałogi. Makijażu nie nosi się w kilogramach, poza tym wy nawet nie zauważacie nawet takich szatych myszek bez makijażu. Nawet w pracy zachowujecie się nieprofesjonalnie do takich i traktujecie gorzej niż te zrobione dziewczyny.

kilopasztetowej

Nazywając siebie i swoje koleżanki " szarymi myszkami" oznacza, że być może i niestety Ty i Twoje koleżanki uważacie się za kobiety nietrakcyjne, także fizycznie-co nie jest winą mężczyzn. I to Ty sama masz pretensje do kobiet, szczególnie do tych, które-nie tak jak Ty i Twe koleżanki-przyciagają wzrok mężczyzn swoją urodą, wyglądem ale również tym kim są, choćby mając jakieś pasje w życiu, poza wielogodzinnym gmeraniem w telefonie. Żaden facet nie chce być z kobietą, która uważa się sama za brzydką i nieatrakcyjną. Poza tym porównaj proszę na YouTube protesty tzw. Strajku Kobiet w Polsce z protestami dziewczyn i kobiet w Iranie! To straszne zderzenie tego kobiecego ścieku agresywnych, chamskich, prostackich i wulgarnych kobiet, które wylało się na ulice polskich miast atakujących nawet Bogu ducha winne panie policjantki, a pokojowe protesty w Iranie, dziewczyn marzących o szmince i pomalowaniu sobie paznokci, do których policja zachowywała się bardzo brutalnie, strzelała nawet prosto w twarz bronią na śrut. Tak jak to jest pokazane w tym filmie.

ocenił(a) film na 7
Hrabiaaaa

Ja nic takiego nie zauważyłem. Zauważam natomiast z przykrością, że religijno - patriarchalno-mizoginistyczny fundamentalizm ma się całkiem dobrze w Polsce.

TAtomicus

Bóg zapłać za dobre wiadomości! Wystarczy przestać karmić się chorymi mediami skażonymi tęczowymi ideologiami i feminazizmem, a świat staje się normalny i piękny!

ocenił(a) film na 8
Hrabiaaaa

Hahahaha :) jaki obrzydliwy tekst :) nie mam tatuaży, ale uważam że są super. Nie piję, ale wino jak i kulinaria to sztuka. ;) a miłość to miłość, jeśli dotyczy dwóch dorosłych osób. jak dobrze być szczęśliwą kobietą zachodu, mamą chłopca i piesków, żoną człowieka, który chodzi z nami na parady równości i protesty. Piękny jesteś świecie. Giń polski patriarchacie :)))

DreamTeacher

Jeśli uważasz, że mężczyźni wkładający sobie m.in. kuśki do odbytu to prawdziwa miłość, normalne małżeństwo i zdrowa rodzina to poproś swojego męża aby specjalnie dla Ciebie udowodnił to i przespał się z gejami. Poza tym Niemcy w czasach Adolfa Hitlera też byli bardzo szczęśliwi, chodząc pełni euforii na radosne parady. Dla nich świat też był piękny i normalny aż do czasu! :-) Szczęść Boże Tobie i Twojej rodzinie! :-)