... czy to będzie kolejny "poprawny politycznie" film? Patrząc na to ile jest w nim women i jaki kolor skóry ma większość, zapewne tak
jak kiedyś uda Ci się wyjechać z tej średniowiecznej wioski z internetem to zobaczysz, że świat jest bardziej złożony i kolorowy niż tam u was...
Posłuchaj mnie. Żeby było jasne. Ja nic nie napisałam, że to źle lub dobrze, że pojawi się "poprawność polityczną", więc nie rozumiem, czemu się mnie czepiasz. Jedynie stwierdziłam to, co sama zauważyłam, czyli to, że zapewne się pojawi
Najzwyczajniej chodzi o powiązanie genów. Chad który był białym blondynem ma ojca Azjatę, matkę i siostrę ciemnoskóre na dodatek z niebieskimi włosami. Sens miało to że osoby z wyspy były w tematycznych kolorach i w ogóle. Ale osoby które są normalnie z auredonu, których członkowie rodziny się pojawili w filmie jest po prosty dziwne. A linia czasowa i wydarzenia tym bardziej się nie zgadzają
A mnie nie obchodzi żaden faraon, ja mówi o Descendants 4, w których nie zgadzają się geny
Aktorzy grający rodziców Chloe i Chada grali również w Kopciuszku z 1997, także w rolach Kopciuszka i Księcia. Tam rodzice Księcia to ciemnoskóra baba i biały facet, więc można założyć, że Chad wdał się w dziadka, a nie w rodziców. ¯\_(ツ)_/¯
W ówczesnej Polsce nie było aktorów o innym kolorze skóry niż biały, wogóle 99,99% społeczeństwa to byli biali, więc nie było wyjścia.
Nie trafione, nie chodzę do kościoła i nie przepadam za kościołem. Także blacha z tej strony. Pamiętaj i smaruj...