PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=621733}

Następny jesteś ty

You're Next
2011
5,7 18 tys. ocen
5,7 10 1 17701
6,8 22 krytyków
Następny jesteś ty
powrót do forum filmu Następny jesteś ty

super film

ocenił(a) film na 10

ocena zanizona, chyba dzieci i gimbaza glosowala zawiedziona ze glowny bohater nie mial 17 lat . (przyklad filmu The Maze Runner ) ktory ma wysoką ocene bo grają tam dzieci i jest bajeczką typu serii co lecialy kiedys w wald disney przedstawia.
To przyklad ze nie nalezy sie kierowac oceną, bo duzo dzieci tu jest a ten film napewno dla nich nie jest.
Sam film Polecam a dzieciom proponuje nie ogladac i nie oceniac.

vic7

Oho, hejt na Maze Runner. A jakieś jeszcze powody, oprócz tych które już podałeś? Choć powodami nazwać ich za bardzo nie można...

ocenił(a) film na 10
KeiChan

moje powody są subiektywne, nie mam zamiaru nikogo przekonywac. kazdy sobie oglada co chce. napisalem tylko swoje zdanie i ubolewam ze smieszne bajeczki tu mają wysokie oceny a fajne filmy bywa ze niskie. ale niestety gimbaza bardziej odwiedza ten portal i z tego to.
filmweb powinien miec 2 wersje jedna dla gimbazy a drugą dla ludzi powyzej 20 roku zycia :)

ocenił(a) film na 4
vic7

Zgodzę się z tym, że bajeczki disneya mają zawyżone oceny, ale tak jak kolega napisał- każdy ogląda co chce. Mam powyżej 20 lat i jakoś ten film do mnie nie trafił :(